發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:57 發表

買返條原裝囉,唔知150定180蚊
原裝果條脆卜卜, 舊時果支bolt撞得多都斷頭wor...
我加陣用緊支鋼製...唔知咩廠既不過 (係三斤買兩舊零), ok順
引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:50 發表

我幫我朋友14.5"管拆左前段出黎之後買個+-牙接駁器扮住野先咪得囉..
不過要買個個火帽姐
我就冇左果1cm冇咩所謂呀~
用住先, 遲下番貨先換算了

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:57 發表

買返條原裝囉,唔知150定180蚊
而家d原裝come唔come呀?
以前仲有保養就話有得換,如果唔ok就買反pmc,起碼我個條用咁耐都仲ok

其實之前成日撞斷係佢自己衰,,做厚左個位.,所以個BOLT成日撞到條CHARING HANDLE撞斷左...
之後我買返條原裝磨左少少打到宜家都冇事....

引用:
原帖由 bbc100 於 17-6-2011 23:07 發表

而家d原裝come唔come呀?
以前仲有保養就話有得換,如果唔ok就買反pmc,起碼我個條用咁耐都仲ok
我果條之前比我粗用一年半之後斷左一半...

汁一汁用左好耐啦....唔關條用咩料既問題..係厚左既問題,,,跟本上個BOLT係撞唔到條野,,.

引用:
原帖由 sam524 於 17-6-2011 22:20 發表
我用緊PMC條SPR非常好...
tsc vlt條type A厚左....而家要係咁拉先順番d....

引用:
原帖由 noel 於 17-6-2011 11:20 PM 發表

tsc vlt條type A厚左....而家要係咁拉先順番d....
佢地D數應該係抄WE....SO一齊死

岩岩拆開支槍睇...火控系統要黎頂住個bolt條金屬片...比條bolt磨到蝕晒...
希望唔好有d乜事...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 17-6-2011 11:47 PM 發表
岩岩拆開支槍睇...火控系統要黎頂住個bolt條金屬片...比條bolt磨到蝕晒...
希望唔好有d乜事...
咩黎?

綠圈圈住果塊野,
我果把已經打到D邊位圓晒...(只係打左兩三個夾)

(圖源: 動力*)

附件

18-6-2011 12:38

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 18-6-2011 12:38 PM 發表
綠圈圈住果塊野,
我果把已經打到D邊位圓晒...(只係打左兩三個夾)

(圖源: 動力*)
佢做長左!你睇下個bolt底果個位花哂啦…

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2011 13:15 發表

佢做長左!你睇下個bolt底果個位花哂啦…
應該係...
希望磨合之後就OK啦...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 18-6-2011 01:20 PM 發表

應該係...
希望磨合之後就OK啦...
唔洗噤淆底WOR!
GBB就係要磨合好先可以打得順~
有咩事咪拎去3軍囉,,總知唔係人為整衰就得既啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2011 13:23 發表

唔洗噤淆底WOR!
GBB就係要磨合好先可以打得順~
有咩事咪拎去3軍囉,,總知唔係人為整衰就得既啦!
咁又係,玩得gbb,都預左佢壞
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 18-6-2011 01:28 PM 發表

咁又係,玩得gbb,都預左佢壞
又唔可以噤講既!打順左自然就會冇噤多野搞

發新話題