發新話題

國內貨品團購活動/開放吹水及問野(鐵定星期一有貨收)

引用:
原帖由 101653 於 7-3-2008 17:29 發表
1個ae1000+短軸
1條LT全钢切削齿尼龙天梯
1個元素最新版8孔轴承尼龙静音拍头

THX
合共$301  過數後PM我ok嗎?  謝
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 leolau9876hk 於 7-3-2008 20:10 發表
我要6個元素最新版8孔轴承尼龙静音拍头
唔該晒
合共$198.........過數後pm我,貨到call你

我自已訂的
16.65扭力齒x4
22.22扭力齒x2
啤零拍x2
AK鋼身x1
1600mah電x1
鋼梯x3
XYT底齒x6
行星膠悌x3
AE1000長x3
AE1000短x1

hi我要訂XYT底齒x2全钢切削齿尼龙天梯X2唔該

引用:
原帖由 亞龍 於 7-3-2008 23:57 發表

合共$198.........過數後pm我,貨到call你
ok

龍兄:

FET.....................x  2 set

拉桥延时器...........x  6 pcs.

AE-1000長............x 1 pcs.

AE-600+長............X 1 pc.

AE-600+短............x 1 pc.

麻煩哂......龍兄

引用:
原帖由 亞龍 於 7-3-2008 23:54 發表

合共1180......請過數後PM我......謝
我TEL:98765426  有問題可call我
唔好意思, 我想改d野
我要

2個ae1000+短軸
3個ae600+長軸
only
thx~~~

引用:
原帖由 woman 於 8-3-2008 07:47 發表
hi我要訂XYT底齒x2全钢切削齿尼龙天梯X2唔該
合共$202

引用:
原帖由 180SX 於 8-3-2008 13:36 發表
龍兄:

FET.....................x  2 set  $160

拉桥延时器...........x  6 pcs.  $30

AE-1000長............x 1 pcs.  $188

AE-600+長............X 1 pc.   $188

AE-600+短............x 1 pc.   $188

麻煩哂. ...
合共$ 754

引用:
原帖由 killme 於 8-3-2008 21:24 發表

唔好意思, 我想改d野
我要

2個ae1000+短軸
3個ae600+長軸
only
thx~~~
好的...合共 $940

引用:
原帖由 101653 於 7-3-2008 17:29 發表
1個ae1000+短軸

THX
唔好意思...
我想改一改

我要多一set 16.65扭力比齒輪组  (聽你講話好用,我又仲有少少錢剩)
加番以上的,
1個ae1000+短軸

由於我已入左300蚊比你
e家要補番幾多錢?

引用:
原帖由 101653 於 10-3-2008 08:06 發表

唔好意思...
我想改一改

我要多一set 16.65扭力比齒輪组  (聽你講話好用,我又仲有少少錢剩)
加番以上的,
1個ae1000+短軸
1個元素最新版8孔&# ...
加$198 (上次的1蚊 )

呢到只用作訂贷,問野請去第二個post

引用:
原帖由 亞龍 於 10-3-2008 17:14 發表
加$198 (上次的1蚊 )
咁記仇嫁
好啦好啦入多200比你
入左再pm你or打比你啦

發新話題