發新話題

深圳市东部阳光海岸野战俱乐部

都係仲意玩有d野射出黎 ...

我估就算你件背芯中左槍,支槍一樣可發射
二戰 , 越戰 玩家...你可以叫我做 黑騎士

引用:
原帖由 scorpion 於 29-4-2008 11:43 發表
唔係想掃樓主興,其實我地班兄弟舊年已經去過果度做site visit同試玩,冇錯,果度係玩laser槍,有AK、K仔同sniper rifle,參布鬲菻H支槍o既原理同機鋪d槍game槍一樣;二、支槍會出一d好「蕉蕉」聲o既槍聲,小弟 ...
除左唔準既問題之外 , 如果當打機的話其他問題我個人都ok既

咪當入銀打場機
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 keane 於 29-4-2008 11:55 發表
都係仲意玩有d野射出黎 ...
係囉.....依d咁虛嘅野無咩興趣, 返屋企打機好過 |)
有事鍾無艷,無事夏迎春

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-4-2008 12:18 發表

除左唔準既問題之外 , 如果當打機的話其他問題我個人都ok既

咪當入銀打場機
咪係!

不過射到一 d 平時好想射既人都唔痛. 邊好玩架!?

P.S. 貓爺幾時出黎同我打GAME呀!?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-4-2008 12:34 發表

咪係!

唔好文不對題啊.....會比阿公刪除架 !   

係呢, 唔知係國內玩一次幾錢呢 !?
有事鍾無艷,無事夏迎春

引用:
原帖由 hkwalker 於 29-4-2008 12:40 發表

係呢, 唔知係國內玩一次幾錢呢 !?
好似都要一百咁上下,未計坐車去,好遠呀....

引用:
原帖由 hkwalker 於 29-4-2008 12:40 發表

挑, 呢個 post 應該要刪啦!

"禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱"

香港境外又有豁免?!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-4-2008 12:34 發表

咪係!

game...? what game ?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-4-2008 13:36 發表

game...? what game ?
你話事囉~

引用:
原帖由 scorpion 於 29-4-2008 13:10 發表

好似都要一百咁上下,未計坐車去,好遠呀....
貴就唔貴...不過車錢就.....

咩game !? 貓爺要打咩game 咪咩game囉.....好多人會想同你玩
有事鍾無艷,無事夏迎春

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-4-2008 13:38 發表

你話事囉~
好意就心領啦...我都係潛水怕屈機

"潛水怕屈機"  !??

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-4-2008 13:56 發表

好意就心領啦...我都係潛水怕屈機
邊有人屈到你機呀?

哈哈,如果如相中所示,有咁多妹妹一齊玩,都ok嘅,咪擋抽女囉 .......

不過如果將个系統改進一下,例如可以按个laser ejector係自己枝AEG,連埋BB一齊射就可能会好玩DD.....這套嘢令我想起當年US TV series "COMBAT MISSION"其中一个互抽環節....不過人地係用真槍射冇彈頭ammo 加 laser ejector....
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

發新話題