發新話題

沒有怪叔叔在車上的日子T口T

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-1-2010 18:18 發表

我驚佢望得GPS又睇唔到路喎.....
gps 又唔係當地圖用既,
都係燈位前100米左右昅一昅係唔係要轉彎
所以我會放落錶板

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-1-2010 18:16 發表

恐怖份子逃獄呀.....
真係要監控住"芝車"既動向...同set-up預警系統!

(點解去北角唔搵埋我去食下午茶? )

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-1-2010 18:20 發表

上城隧落屯公一腳油.....
我驚有人推佢多d

失敗是成功的媽媽
我生得聰明得罪你咩!!!

我頂你,入機場都唔找我.........你好呀呀芝!!!!!!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-1-2010 18:05 發表

我諗你不如試下一d 簡單d的路線先,好似入屯門搵paul哥食糖水
哈哈,paul哥其實住我附近XD

睇到呢個post, 我終於明白點解我會訓訓下突然醒左......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 18-1-2010 18:33 發表
睇到呢個post, 我終於明白點解我會訓訓下突然醒左......
午夜夢迴...俾人越洋叫醒...

引用:
原帖由 louisli 於 18-1-2010 18:21 發表

gps 又唔係當地圖用既,
都係燈位前100米左右昅一昅係唔係要轉彎
所以我會放落錶板
我會聽佢講野...
"前面100米轉左..轉右.."..
好似會安心d..
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-1-2010 18:21 發表

真係要監控住"芝車"既動向...同set-up預警系統!

(點解去北角唔搵埋我去食下午茶? )
因為我都唔知自己會到左北角...
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-1-2010 18:27 發表
我頂你,入機場都唔找我.........你好呀呀芝!!!!!!!
上...上個星期既事啦....
你明明都有回之前個post架喎~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 HunterX 於 18-1-2010 18:33 發表
你快d番來呀~~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-1-2010 18:27 發表
失敗是成功的媽媽
謝謝你
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 18-1-2010 18:51 發表

上...上個星期既事啦....
你明明都有回之前個post架喎~~
I Hateing YOU!!

怪叔叔係你最重要既男人 ~

發新話題