發新話題

FLC(ACU)

引用:
原帖由 wonglk 於 5/12/2010 22:50 發表
歡迎你進入美國陸軍既第一個坑
小心儲儲下裝,美佬又轉裝呀...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 5-12-2010 23:05 發表

引用:
原帖由 jackieyue 於 5-12-2010 23:05 發表

儲唔到LA
有左件OTV之後我就已經甩左

引用:

這個袋係有咩用-.-
装唔装到水樽嫁??

引用:
原帖由 cliff15987 於 6-12-2010 16:44 發表

這個袋係有咩用-.-
装唔装到水樽嫁??
裝軍用水樽.....

引用:
原帖由 wonglk 於 6-12-2010 16:50 發表

裝軍用水樽.....
但係有2個-.-

引用:
原帖由 jackieyue 於 5-12-2010 11:05 PM 發表

應該都就黎黎料咖啦
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 alan512 於 6-12-2010 19:00 發表

應該都就黎黎料咖啦
CHING
右上果個袋有無ACU色嫁

引用:
原帖由 cliff15987 於 6-12-2010 07:04 PM 發表

CHING
右上果個袋有無ACU色嫁
有呀
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 alan512 於 6-12-2010 19:12 發表

有呀
老莫有無
同埋大約幾錢嫁ching

引用:
原帖由 cliff15987 於 6/12/2010 19:44 發表

老莫有無
同埋大約幾錢嫁ching
有,UCP同三沙都有,大約$5xx-6xx
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 6-12-2010 21:45 發表

好唔該

引用:
原帖由 jackieyue 於 6-12-2010 21:45 發表

咁我想問左上同右上果2個袋分別叫咩名

引用:
原帖由 cliff15987 於 6/12/2010 22:35 發表

咁我想問左上同右上果2個袋分別叫咩名
唔知岩唔岩...
左上 Molle-2  Asssault pack/patrol pack
右上 Rucksack
真正點叫我真係唔知...
不過你唔知佢叫咩都唔緊要,老莫d袋掛哂出黎,你指比佢睇要邊個咩花就ok了!

引用:

這個世界有那一國的軍隊是從來唔轉裝的!?

I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

發新話題