發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

work喎, 如可一雞扣晒就好了
回來打疫苗

點解扣咁多雞都唔lock bolt既........唔通真係無~~~

NEWS
inokatsu M4 used WA平價彈匣

12公斤瓦斯 , 22公斤用覆進簧
http://tw.youtube.com/watch?v=mfVOJpunJoY

Not bad~!!!

引用:
原帖由 d.s 於 12-10-2008 07:46 發表
NEWS
inokatsu M4 used WA平價彈匣

12公斤瓦斯 , 22公斤用覆進簧
http://tw.youtube.com/watch?v=mfVOJpunJoY

Not bad~!!!
del

今日KWS最後三支WA DELTA CQB-R 比我同埋個FD掃埋!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 13-10-2008 22:12 發表
今日KWS最後三支WA DELTA CQB-R 比我同埋個FD掃埋!
原來已經出左 , 我真out

想問下街價大約幾銀同埋枝有無bolt lock???  Thx !!!!!!!
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 13-10-2008 22:30 發表

想問下街價大約幾銀同埋枝有無bolt lock???  Thx !!!!!!!
有bolt lock 但彈甲係克色唔灰色!
內部hop-up parts upgrade 0左 定係轉0左白色 ! ( 有好多parts D 色唔同0左! )
$26xx

引用:
原帖由 PMX 於 13-10-2008 22:30 發表

都係今日番既貨!昨天都未有.

引用:
原帖由 jabberwock624 於 13-10-2008 22:55 發表

有bolt lock 但彈甲係克色唔灰色!
內部hop-up parts upgrade 0左 定係轉0左白色 ! ( 有好多parts D 色唔同0左! )
$26xx
唔該曬師兄
塑膠戰隊

$26XX咁平
忍唔住la

引用:
原帖由 ayaka 於 13-10-2008 23:50 發表
$26XX咁平
忍唔住la
我同班fd都係見到呢個價錢先入貨!當買parts + 甲 都o.k.既!

引用:
原帖由 ayaka 於 13-10-2008 23:50 發表
$26XX咁平
忍唔住la
我見到你圖中既槍都忍唔住la

尚欠ubr

想問問咁多位師兄  
wa m4打topgas最大損耗的地方應該係個bolt carrier, 飛機, hop-up座之類
用topgas下身入面的零件(hammer, sear, hammer lock...)會否好快打柴??
聽見師兄話換左hammer爽好多....但貴的很
諗住keep住原裝下身機件.......打到唔壞的話就心滿意足了
thx

今日又有貨番( DELTA CQB-R ) 童工 ! 同價

回復 419# 的帖子

明天要準時放工出槍街

發新話題