39 123
發新話題

千年道行一朝喪

引用:
原帖由 loveless 於 31-10-2012 17:18 發表
真係唯一揾到既一張:

http://datastore02.rediff.com/h4 ... 2A2E3131/ptw8tp5qo2一ulwmwp.D.0.Daniel-Craig-as-James-Bond-Skyfall-Movie-Poster.jpg
咁更加證明張海報係刻意金手指既。。。。因為佢本身係有意識既

意思, 我隋時可以殺死你  !!  

Sean conner原來n年前咁man

引用:
原帖由 tango1997 於 30-10-2012 12:45 發表

講真。。。。。我覺佢似俄佬多過似英國佬
唔知你地有冇哩種感覺
Red October

引用:
原帖由 tango1997 於 31-10-2012 15:36 發表
可能我真係出錯post....可能佢地都係刻意咁揸槍。。。目的係話比大家知。。。。我唔係特工。。。。。我連基本野刀搞錯。。。。我點會係一個受過訓練既特工呢?

我覺悟。。。。了
拍戲係錦架啦
掉返轉頭唔通個個特工都係靚仔咩

PPK 太細支,可能 影相時不金手指會影響美感

好睇喎, 冇乜冷場
反撲歸真, 一枝鎗一個無線電, 就係007全副裝備
再冇以前果d硬膠高科技武器, eg:  可以電人既手機, 可以隱形既車, 可以變鎖匙既信用卡.....

PS: 好似有好多416C, 不過黑得滯唔知有冇睇錯

好似話佢無無用替身去拍動作特技
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-11-2012 21:36 發表
好似話佢無無用替身去拍動作特技
都抵讚既, 不過靚湯一直都做緊^^

39 123
發新話題