發新話題

1911好用嗎??

Federal Bureau of Investigation Hostage Rescue Team

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 24-8-2011 22:21 發表
Federal Bureau of Investigation Hostage Rescue Team
thx^^

引用:
原帖由 johnmok 於 24-8-2011 21:26 發表

thx...成set執左近800
巴打真有米
羨慕~
不過我睇吾出你支槍係乜? 係吾係Masada?

引用:
原帖由 -l- 於 2011-8-25 10:56 發表

巴打真有米
羨慕~
支eotech 咁裝又幾有品味下...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 johnmok 於 24-8-2011 21:21 發表

小弟曾上電視,樣子已暴光...但都唔好特登起我底
放學ICU

引用:
原帖由 a00123972 於 25-8-2011 11:15 發表

放學ICU
唔係...果D叫小學雞節目

引用:
原帖由 -l- 於 25-8-2011 10:56 發表

巴打真有米
羨慕~
mp5m..你呢套咩戲?

回覆 37# 的帖子

呢套好似SWAT續集
但個eotech

引用:
原帖由 -l- 於 25-8-2011 10:56 發表 巴打真有米 羨慕~不過我睇吾出你支槍係乜? 係吾係Masada?
又掉轉支鏡....
鵰。豹。狸。獅。狒

手槍換返 Kimber 啦

kimber 1911 good ar!! 遲D會換..加埋支燈

小朋友你操FIT D身形先啦, 你身形"了"得濟架唔起套野.
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 25-8-2011 14:37 發表
小朋友你操FIT D身形先啦, 你身形"了"得濟架唔起套野.
i'm working

冇今日小朋友學生仔試! 就冇將來大個仔打工有錢要扮乜都得. SWAT期期有新野玩! 成曰upgrade! 扮PMC Look可能會平啲.

我成日都講無論玩咩look都先要鎖定年期,否則只會玩死自己,
SWAT唔同時期用唔同嘅槍&裝備,唔做功課就照單全收只會著到不倫不類。

發新話題