發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 04:05 PM 發表

拆左,冇咩問題,打磨埋果舊野,之後就咁拉出等佢彈番入去,好順
但一上槍就出問題, 感覺上好似個飛機係支BOLT向後退果時, 會比野向下壓住, 所以唔可以順利回膛...
有冇相??

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 20:02 發表

有冇相??
加陣拆左出黎,dup番條彈弓入去果時唔小心搵支pin dup扁左條彈弓,
過兩日配番條彈弓先得...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 08:26 PM 發表

加陣拆左出黎,dup番條彈弓入去果時唔小心搵支pin dup扁左條彈弓,
過兩日配番條彈弓先得...
小心小心!

引用:
原帖由 rYaN 於 1-7-2011 23:58 發表

小心小心!
其實師兄們砌番隻飛機入去果時會點搞?
上次裝npas都係搞到一頭煙先裝得番入去...總係覺得彈弓前後果個圈圈好難對位!

加陣再磨多左陣支飛機,感覺好好多了
睇番支bolt入面,有比d軌刮花既痕跡...應該係之前磨得唔夠

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 2-7-2011 12:05 AM 發表

其實師兄們砌番隻飛機入去果時會點搞?
上次裝npas都係搞到一頭煙先裝得番入去...總係覺得彈弓前後果個圈圈好難對位!

加陣再磨多左陣支飛機,感覺好好多了
睇番支bolt入面,有比d軌刮花既痕跡...應該係之前磨得 ...
貼士1:前彈弓
用光睇個窿!慢慢放條彈弓入去!你會睇到條彈弓個位係邊,
貼士2,後彈弓!
放左個飛機入BOLT,,你試下慢慢BOLT頭向上,鄧佢幾下..睇下個窿
切忌快!慢慢睇,,好快會睇到彈弓岩岩到位

引用:
原帖由 rYaN 於 2-7-2011 04:13 發表

貼士1:前彈弓
用光睇個窿!慢慢放條彈弓入去!你會睇到條彈弓個位係邊,
貼士2,後彈弓!
放左個飛機入BOLT,,你試下慢慢BOLT頭向上,鄧佢幾下..睇下個窿
切忌快!慢慢睇,,好快會睇到彈弓岩岩到位;Mtell ...
謝謝師兄~快快手配番條彈弓先...
縮縮北行鳥 =口=

前日買o在粒ra-tech hop up膠返黎換,今日試槍係咁抄右...攞出黎睇...有水口位...

引用:
原帖由 yurihk 於 2-7-2011 12:03 PM 發表
前日買o在粒ra-tech hop up膠返黎換,今日試槍係咁抄右...攞出黎睇...有水口位...
噤神奇?師兄你真好彩…

引用:
原帖由 rYaN 於 2-7-2011 13:43 發表

噤神奇?師兄你真好彩…
用返馬記膠仲好過佢....money rip...

引用:
原帖由 rYaN 於 2-7-2011 13:43 發表

噤神奇?師兄你真好彩…
我之前買果粒都有呀~
不過唔係係同粒彈接觸果d位度..
唔通呢水qc唔多得?
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 yurihk 於 2-7-2011 04:58 PM 發表

用返馬記膠仲好過佢....money rip...
我買左3舊都冇事,,,

大家知唔知三斤有冇OB剩飛機賣?
如果有大概幾錢?

引用:
原帖由 101653 於 3-7-2011 05:41 PM 發表
如果有大概幾錢?
應該有既

引用:
原帖由 101653 於 3-7-2011 17:41 發表
如果有大概幾錢?
我買過士加就兩舊有找。
我諗m4應該差唔多。

引用:
原帖由 bbc100 於 3-7-2011 11:21 PM 發表

我買過士加就兩舊有找。
我諗m4應該差唔多。
淨飛機二百有找?噤貴?

發新話題