發新話題

二次大戰槍

引用:
原帖由 七點六二 於 5-4-2014 14:19 發表
96式輕機已經買左好耐啦...

有無全家福睇下?

玩二戰槍好處係吾太多又有味道,壞處係貴,換下真parts就瓜得

尋日見aR朗到有支mg34同mg42舊化左棟係到,幾有7.62的霸氣,比起M249,真係差幾個Level

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 16:49 發表

有無全家福睇下?

玩二戰槍好處係吾太多又有味道,壞處係貴,換下真parts就瓜得

尋日見aR朗到有支mg34同mg42舊化左棟係到,幾有7.62的霸氣,比起M249,真係差幾個Level
全家褔比較難小小, 因為有成20幾支二次大戰槍係屋企, 擺晒出黎好大工程, 或者比住部份你睇下...[img][/img]

[img][/img]

回覆 47# 的帖子

nice collection

M1903同enfield M0.1MKIII

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 16:49 發表

有無全家福睇下?

7.92*

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 19:37 發表
M1903同enfield M0.1MKIII
仲有支TANAKA既97式狙擊統及九九式短統...

引用:
原帖由 Pvt.King 於 5-4-2014 19:42 發表

7.92*
差不多啦,我係新手

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 20:40 發表

差不多啦,我係新手
7.92x57同7.62x51差好遠

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 12:26 發表

乜乜乜四十?
呢種post真衰〈講笑啫,樓主唔好介意〉次次都引到我出尼
係呀! 咪XXX40囉

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2014 20:40 發表

差不多啦,我係新手
新手

回覆 39# 的帖子

Tango 兄! 好懷念你啲傑作

引用:
原帖由 七點六二 於 5-4-2014 16:57 發表

全家褔比較難小小, 因為有成20幾支二次大戰槍係屋企, 擺晒出黎好大工程, 或者比住部份你睇下...

http://i790 ...
C-Hing 好勁呀!支支都好罕有!我鍾意你支M1919A4

回覆 1# 的帖子

玩二戰嘢!好毒係啲木!跟住你就會一步一步踏入一個泥足深陷的境界
施主回頭是岸呀

附件

5-4-2014 22:12

引用:
原帖由 MANKF 於 5-4-2014 21:48 發表

呢種post真衰〈講笑啫,樓主唔好介意〉次次都引到我出尼
係呀! 咪XXX40囉
真係攞你命3000

引用:
原帖由 MANKF 於 5-4-2014 22:12 發表
玩二戰嘢!好毒係啲木!跟住你就會一步一步踏入一個泥足深陷的境界
施主回頭是岸呀
留言同貼圖異常矛盾

發新話題