發新話題

中國艦隊南下菲律賓!

會唔會係美佬係背後始作俑者, 叫班傻賓去攬事, 但一打, 日本, 美國都會插手, 到時大陸都煩...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 10-5-2012 18:09 發表
會唔會係美佬係背後始作俑者, 叫班傻賓去攬事, 但一打, 日本, 美國都會插手, 到時大陸都煩...
係美佬搞鬼就梗架啦
只不過美佬幫唔幫佢拖就

引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 18:25 發表

係美佬搞鬼就梗架啦
只不過美佬幫唔幫佢拖就
....美佬要計到盡呀~

引用:
原帖由 怒人甲 於 10/5/2012 06:09 PM 發表
美國係背後就係想搞中國,如果美國真係維護世界和平,早就當了和事佬!

乘機抽水
重演8國聯軍現代版

引用:
原帖由 061084 於 10-5-2012 18:29 發表

美國係背後就係想搞中國,如果美國真係維護世界和平,早就當了和事佬!
就算係搞,都唔會依家搞啦.奧巴馬自己唔想連任咩....

米佬好賤! 想當年IREQ invade KUWAOT! "殺達冇"invade前致電Washongton DC通知"薯頭"如果米国插手就唔搞KUWAOT! 問米佬會否幫手! 米佬話因為中東主權及宗教信仰問題唔論到米国人民理! 你打KUWAOT咪打鑼我地唔會出手幫助!

之後咪反口! 打X "殺達冇"! 重DUP佢兩鑊! 成機飲灑佢啲石油!

引用:
原帖由 samsamyu 於 10-5-2012 18:29 發表
乘機抽水
重演8國聯軍現代版
依家連中國都有核彈, 重會比你班鬼佬鋸
最多咪一人幾粒一鑊熟,中國打死都唔做衰仔

引用:
原帖由 rho837 於 10-5-2012 19:35 發表
米佬好賤! 想當年IREQ invade KUWAOT! "殺達冇"invade前致電Washongton DC通知"薯頭"如果米国插手就唔搞KUWAOT! 問米佬會否幫手! 米佬話唔會因為中東主權及宗教信仰問題唔論到米国人民理! 你打KUWAOT咪打鑼我地唔會出手幫助!

之後咪反口! 打X "殺達冇" 重DUP佢兩鑊! 成機飲灑佢啲石油!
話到明美國佬
無jetso你打埋佢果份

引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 19:44 發表

話到明美國佬
無jetso你打埋佢果份
南海好多漁業/天然氣資源~

再講正如
如果釣魚台樓下冇餡 搵鬼去爭咩

引用:
原帖由 starfox 於 10-5-2012 17:08 發表
先將好鍾意笑既賓國總統俘虜,然後在人質事件週年, 在香港鬧市放生, 由香港人處置...
咩呀! 菲律賓嗎! 亞洲民主國家典範嗎! 一於送反晒班菲傭回國投佢票囉!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 samsamyu 於 10-5-2012 18:29 發表
乘機抽水
重演8國聯軍現代版
北韓都唔夠膽郁啦! 郁中國? 一個伊拉克都搞唔掂! 憑什麽?
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

打啦打啦......好似有海戰片段睇

引用:
原帖由 enochtam2 於 10-5-2012 19:53 發表

南海好多漁業/天然氣資源~
美佬肯咁實際, 今日就唔洗要印銀紙啦!

發新話題