發新話題

沒有怪叔叔在車上的日子T口T

引用:
原帖由 於 19-1-2010 14:32 發表

諗起腳都震埋...
果條長命斜留我唔少腳印......

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 14:33 發表

係赤柱先係過壩既....入石澳依家雖則冇左隻髮夾彎....但唔覺意就真係直落過百呎啦.....
剷左落去真係落到海邊....重落埋地獄...

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 14:36 發表

果條長命斜留我唔少腳印......
筲官學生?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-1-2010 14:38 發表

筲官學生?
唔係....我兒時就係柴灣渡過....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 14:44 發表

港島徑的其中一段最辛苦...
柴灣道邊係港島徑呀.......最苦應該係最後打爛埕頂山龍脊果段.....冇瓦遮頭曬死...

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 14:50 發表

柴灣道邊係港島徑呀.......最苦應該係最後打爛埕頂山龍脊果段.....冇瓦遮頭曬死...
龍脊行過一次... 好驚碌落去GA喎

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 14:50 發表

我覺得係第七段...係咁行果d 水道隔離....因為之前行果6段都用哂d意志..果段灰到鬼咁...(講緊一日內完全港島徑啦當然)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-1-2010 14:53 發表

我覺得係第七段...係咁行果d 水道隔離....因為之前行果6段都用哂d意志..果段灰到鬼咁...(講緊一日內完全港島徑啦當然)
大潭道至土地灣.....最易行架喎.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 15:50 發表

大潭道至土地灣.....最易行架喎.....
就係好易...之前幾段又上又落好有成功感,所以個落差好大...係咁行平路消耗d意志....
上到龍脊~~陣陣涼風,吹到甩碌,即刻心平氣和哂!

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 14:51 發表

龍脊行過一次... 好驚碌落去GA喎
你上過鳳凰山天梯未.....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 16:17 發表

上極都仲有得上....我試過一次行三日兩夜..兜埋昂坪.....
我冇行過三日兩夜....係試過一炮過梅窩上南山過大東落伯公再上鳳凰落昂坪返東涌.....

發新話題