發新話題

二次大戰槍

回覆 95# 的帖子

支PU真品鏡易揾,不過真品鏡橋就好難揾! 兩年來祗係ebay見過一次! 重貴到阿媽都唔認得

附件

12-4-2014 22:48

你咪扮基層

如果我有槍,我會買假野,不過全套假野都吾平...希望將來出玩具出狙擊版

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-4-2014 23:27 發表
你咪扮基層

如果我有槍,我會買假野,不過全套假野都吾平...希望將來出玩具出狙擊版
SVT, SKS, G43

G43 G&G出

SVT可能由S&T,Red Rire或新名公司出...

SKS....地球上彷彿無人識

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-4-2014 00:46 發表
G43 G&G出

自制手拉G43
http://www.ww2airsoft.org.uk/php ... hp?f=13&t=13291

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-4-2014 00:46 發表
G43 G&G出

係邊到收到風呀師兄??? 有無相同拎呀??? 幾多個大洋呀???

網絡分析姐~
G43:

SVT:
http://everything-airsoft.com/bl ... ifle-aeg-prototype/
zetalab死左,但模,數相信仍在.zetalab的舊poject有部份係S&T,Red Rire出,所以我估SVT可能由S&T,Red Rire或新名公司出...只不過吾再用鋼

SKS:
算係出過...不過同無出過無分別
.html

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-4-2014 11:34 發表
網絡分析姐~
G43:

SVT:
http://everything-airsoft.com/bl ... ifle-aeg-prototype/
zetalab死左,但模,數相信仍在.zetalab的舊poject有部份係 ...
越出越偏 貪心D, 我最想見到m1941 Johnson

引用:
原帖由 Pvt.King 於 13-4-2014 14:05 發表

越出越偏 貪心D, 我最想見到m1941 Johnson
有幾多人識m1941 Johnson

1941 johnson真野都已經咁小,玩具都幾難

回覆 115# 的帖子

係1:6 威龍公仔見過!

引用:
G43 G&G出

幾年前Zeta-Lab話會出支SVT airsoft! 搞到我入定晒啲件尼等!等等吓...我啲件夠自已造支dummy!但支airsoft重係遙遙無期

附件

13-4-2014 17:18

引用:
原帖由 MANKF 於 13-4-2014 17:14 發表

幾年前Zeta-Lab話會出支SVT airsoft! 搞到我入定晒啲件尼等!等等吓...我啲件夠自已造支dummy!但支airsoft重係遙遙無期
對閣下的情況深表妒忌

回覆 118# 的帖子

Lolanto C-Hing 下次請尊駕尼觀摩一下

呢度D人真係越玩越冷門
不過我都係其中一個望下我下面枝野就

發新話題