發新話題

國內貨品團購活動/開放吹水及問野(鐵定星期一有貨收)

都係我唔好,冇時間收貨.............真係對唔住大家!
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 29-3-2008 01:22 發表
都係我唔好,冇時間收貨.............真係對唔住大家!
唔緊要, 我今個week冇game打, 唔等住用

想問下龍哥,星期一可以咩時間交收??
係唔係同之前一樣, 晚上6:30至10:00 在九龍灣地鐵站交收??
THX~

yes..........

leave contact or please call 96010918

不如你地打比我la..........

回覆 #112 亞龍 的帖子

今日6:30放學諗住出....上黎cgf睇下....點知你又未覆聯絡方法
終於無出到.....星期三打game無新槍用la
可唔可以pm個聯絡方法比我ar??幾時可以再攞貨ar??

I DONT knwo your no.

引用:
原帖由 ayaka 於 31-3-2008 23:39 發表
今日6:30放學諗住出....上黎cgf睇下....點知你又未覆聯絡方法
終於無出到.....星期三打game無新槍用la
可唔可以pm個聯絡方法比我ar??幾時可以再攞貨ar??
第一板一早寫左我电話號碼la..............你唔call 我

引用:
原帖由 亞龍 於 1-4-2008 00:17 發表

第一板一早寫左我电話號碼la..............你唔call 我
原來我改過個post唔記得左
my tel:98765426...

朋友們.......有野玩la
快D call 我98765426攞貨la

我星期五先拿ok

ok

龍兄麻煩晒,下次有好野再益下我地喎!!  唔該

發新話題