發新話題

日本轉貼[靜冈模型展]

Five-seveN 預計7月發售
M933 預計六月發售
COLT Python 預計八月發售
L96 AWS 預計夏初發售

five-seven:
特大valve, 於MARUI GGB PISTOL中後座力僅次於desert eagle
真槍採寸, 完全配合真槍用HOLSTER
鋁外管
金屬前後SIGHT
膠滑架 w/ 膠補強
膠身
不鏽鋼NO. PLATE
彈匣26發, 氣容量同DESERT EAGLE差唔多

點解我覺得支Five-seveN好匪類....

引用:
原帖由 zeta 於 18-5-2009 20:04 發表
Five-seveN 預計7月發售
M933 預計六月發售
COLT Python 預計八月發售
L96 AWS 預計夏初發售

five-seven:
特大valve, 於MARUI GGB PISTOL中後座力僅次於desert eagle
真槍採寸, 完全配合真槍用HOLSTER
鋁 ...
09年本人必入之槍...
錢牙錢牙錢牙錢牙..

MARUI新產品目錄下載
http://www.tokyo-marui.co.jp/event/hobbyshow0905.html
MARUI這次的新產品目錄下載
可以下載pdf檔

支FN5-7
D 刻字....
下槍身好似刻 FM
滑架刻 D.296 S.N. 08489 F-HB.

下槍身刻 FN
滑架刻 FN HERSTAL BELGUM

引用:
原帖由 阿堅 於 21-5-2009 21:27 發表
MARUI新產品目錄下載
http://www.tokyo-marui.co.jp/event/hobbyshow0905.html
MARUI這次的新產品目錄下載
可以下載pdf檔

支FN5-7
D 刻字....
下槍身好似刻 FM
滑架刻 D.296 S.N. 08489 F-HB.

下槍身刻 ...
marui marking一向不可期待

其實枝g17 custom 有咩大分別呢?
個grip黑色果個又係咩嚟 ?有師兄指教一下嗎?
Ken's Custom Magpul M4  

Is the M933 using metal body or plastic?

引用:
原帖由 zeta 於 18-5-2009 20:04 發表
點解我覺得支Five-seveN好匪類...
玩多D cs就唔會覺

L96必入

L96用vsr-10系統 ,
都係m40a3好

我對支L96一見鍾情呀

可惜日本火力限制太低
看來要馬記出氣動追這個念頭要下海了

除左5-7 , L96...新瓶舊酒....對老馬越黎越失望

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-7-2009 11:34 PM 發表
除左5-7 , L96...新瓶舊酒....對老馬越黎越失望
D槍出到咁上吓係敢嫁LA
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 12-7-2009 23:38 發表
D槍出到咁上吓係敢嫁LA
講笑啦…仲有大把槍好出
淨係講手槍
Px4呢?92式呢?USP呢?CZ75呢?PM呢?

發新話題