發新話題

今日收到一幅圖

引用:
原帖由 Dave 於 22-5-2014 11:40 發表
我想學... 英文班
學紙黏土
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-5-2014 12:22 發表

學紙黏土
你去教刁野啦

引用:
原帖由 kirk123 於 22-5-2014 09:44 發表

其實我諗住做 tango c~hing 同 蘇師傅的學生架喳!…
禾諗諗住拜蘇門下喎。。。叫声你大師兄先 。。。起碼有人射住

引用:
原帖由 tango1997 於 22-5-2014 15:13 發表

禾諗諗住拜蘇門下喎。。。叫声你大師兄先 。。。起碼有人射住
拜我記得裝柱香

你叫U記版主教啦!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-5-2014 17:11 發表

拜我記得裝柱香

你叫U記版主教啦!
教乜?

刁野呀嘛

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-5-2014 19:25 發表
刁野呀嘛
我初階。。。跟你學算了

昨天又收多一張圖

附件

2014-05-27 08.13.01.jpg (66.34 KB)

27-5-2014 08:19

2014-05-27 08.13.01.jpg

咁長條Range打5毫點望呀

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 27-5-2014 08:18 發表
昨天又收多一張圖
深不見底,讓人興奮的神秘隧道...

原來已經裝修緊!highing
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tango1997 於 27-5-2014 08:18 發表
昨天又收多一張圖
哇~ 幾時有得試鐘呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

如果在開張前能夠親身體驗一吓, 就真是美事一樁了! :-D ... ;-D

建議場主把30m range 同10m range中問改為可動圍板,有需要時變成50m把場,可以多個賣黠.有50m室內range就好.

引用:
原帖由 teru 於 27-5-2014 11:09 發表
建議場主把30m range 同10m range中問改為可動圍板,有需要時變成50m把場,可以多個賣黠.有50m室內range就好.
嘩!五十米! ...枝長/ 短火都幾好 吓喎! :-D

引用:
原帖由 teru 於 27-5-2014 11:09 發表
去到五十米收幾銀一粒鐘師兄們會比呢?

發新話題