發新話題

新品牌平價全鋼跳殼870即將上市

回覆 120# 的帖子

當我冇問過,好彩入左支馬記

引用:
原帖由 gainax 於 11-9-2016 12:50 AM 發表
其實唔知有冇師兄知Cerokate做隻M4GBB身要幾水
一直有興趣但太貴既話問左唔做又唔好意思。。
做過1200蚊左右

國產870 個抛殼口方方地,rem係圓頭圓尾

引用:
原帖由 ayaka 於 13-9-2016 17:11 發表
國產870 個抛殼口方方地,rem係圓頭圓尾
唔講唔覺
DM870

CAM870

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 13-9-2016 17:49 發表

唔講唔覺
DM870

CAM870
can870始終個樣同M870仲有D距離

dominator 係咪姐係dominion arms?
DA支Grizzly Magfed Shotgun幾過癮

如果有"空機版"就好了

引用:
原帖由 JBL 於 13-9-2016 18:49 發表

真相大白,咁即係唔可以刻字扮雷明登。
洗少筆錢
知道真相之後有d失望 但3000蚊全鋼真係好難say no

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-9-2016 21:18 發表

個身打砌做字cerokate應該唔洗1皮掛
3千幾蚊應該得掛
連套鋼KIT

呢支鋼Shotgun應該99%抄襲M870?

今天做了一粒星啦!

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-9-2016 19:52 發表

洗少筆錢
知道真相之後有d失望 但3000蚊全鋼真係好難say no
呢支都拒絕既話咁市面仲有邊支玩具870夠像真扮到雷明登?

回覆 122# 的帖子

千二都叫可以頂硬上, 二千就真係.... 買個鍛身陽極先千五..

小弟都好有興趣
但係都想睇埋開箱用家測試,再睇埋出左邊啲彈殼再考慮
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 gainax 於 13-9-2016 20:37 發表

呢支都拒絕既話咁市面仲有邊支玩具870夠像真扮到雷明登?
仲要係大量生產 無話咩限量
如果個身係真數...
換個rem身落去都仲係玩具價錢

發新話題