發新話題

[others] 忿怒鎗recoil 件好chock!

引用:
原帖由 garyyanykw 於 30-4-2012 21:41 發表
之前啲人話用咗支槍會快啲打柴,雖然唔知真唔真,但都唔敢買嚟用
期待ching用後報告
大話唔好咁明顯

"之前"跟本未見街

睇YOUTUBE話E-興趣有得賣,
http://www.youtube.com/watch?v=skADjH8WIJA

之前其實都有他廠出過d類似既件,有位師父同我講boltback大咗,
其他件易打柴d係正常
Ken's Custom Magpul M4  

回覆 17# 的帖子

ehoxxy doesn't have it, go to MM"see" , QxF or Marine Short la~~

引用:
原帖由 wonglk 於 1-5-2012 14:28 發表

大話唔好咁明顯

"之前"跟本未見街
Ching我就係睇完呢篇帖唔敢用,雖然唔同牌子但我諗應該係同一樣嘢嚟,令ching誤會唔好意思
http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=1

np, 最緊要開心
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

F22都用 !! 怕什麼

引用:
原帖由 桸藍 於 1-5-2012 14:55 發表
之前其實都有他廠出過d類似既件,有位師父同我講boltback大咗,
其他件易打柴d係正常
友台好似有師兄講已打爛合金Bolt , 可能真係同太重有關,原裝buffer都係幾十克
睇怕換左要換埋其他補品先頂到, 暫時觀望中

引用:
原帖由 gainax 於 2/5/2012 08:24 AM 發表

友台好似有師兄講已打爛合金Bolt , 可能真係同太重有關,原裝buffer都係幾十克
睇怕換左要換埋其他補品先頂到, 暫時觀望中
咁講法,姐係要全部換晒鋼件先玩得.....

引用:
原帖由 061084 於 2-5-2012 18:51 發表

咁講法,姐係要全部換晒鋼件先玩得.....
可能只係換鋼bolt就得呢

引用:
原帖由 garyyanykw 於 2/5/2012 08:42 PM 發表

可能只係換鋼bolt就得呢
BOLT我唔怕,因我用緊##鋼BOLT,不過就係驚其他野都會頂唔住....
連D COPY鏡都唔洗指意裝上去

引用:
原帖由 061084 於 2-5-2012 20:49 發表

BOLT我唔怕,因我用緊##鋼BOLT,不過就係驚其他野都會頂唔住....
連D COPY鏡都唔洗指意裝上去
Copy鏡唔用得呢樣就好大可能...

冇辦法  宜家支鎗既後座力太吸引啦! 系屋企都要打空鎗自 Hi

吾知幾時先有件for vfc m4  
陷入∞購物黑洞--------------為我的裝備起錨

回覆 29# 的帖子

之前有人講 出左喇! 重要最先出你XFC 版本 (其實兩種都岩裝)
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題