53 1234
發新話題

陳惠敏係咪好揪得?

引用:
原帖由 tango1997 於 10-5-2012 08:33 發表

聽過小小。。。深刻D既係藏6。。。不過佢老虎幫佢頂左。。。入去休養。。。之所以話法律係攻平既。。。無做過典都入唔到。。。。
係真~

引用:
原帖由 tango1997 於 10-5-2012 08:33 AM 發表

聽過小小。。。深刻D既係藏6。。。不過佢老虎幫佢頂左。。。入去休養。。。之所以話法律係攻平既。。。無做過典都入唔到。。。。
係一枝.22 實彈,新聞照片看到應該是一枝target pistol,老虎立即出來頂了,他更在傳媒前表示很感激老虎 !

講起槍,惠敏叔d身手真係十分好!而且很謙虛:話說當年(好多年前)佢係某舞廳比人用支槍指住...........佢馬上起腳把對方支槍踢跌 ! 呢件事十幾年前軍醫在ATV 清水灣飯堂同佢吃飯時再問起佢,佢好謙虛地話:「哦....當年撞彩啫,槍喎!驚架馬,踢完我那那聲走人啦.......哈哈....咦.....好耐以前啦喎......後生仔,您點知架....?」軍醫答:「因為............................」(下刪一大段不便公開.....)

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

個一大段字可簡化成。。。。。。我係熟客仔

引用:
原帖由 T-800 於 11-5-2012 03:38 發表
講起槍,惠敏叔d身手真係十分好!而且很謙虛:話說當年(好多年前)佢係某舞廳比人用支槍指住...........佢馬上起腳把對方支槍踢跌 ! 呢件事十幾年軍醫在ATV 清水灣飯堂同佢吃飯時再問起佢,佢好謙虛地話:「哦....當 ...
軍醫答:「因為我在某舞廳.....

引用:
原帖由 tango1997 於 11-5-2012 08:08 發表
個一大段字可簡化成。。。。。。我係熟客仔
咪亂估la.....衰公....

Happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 B20_hk 於 11-5-2012 08:51 發表

軍醫答:「因為我在某舞廳.....
做清潔亞四.....?

HAPPY SHOOTING!

引用:
原帖由 T-800 於 11-5-2012 10:51 發表

咪亂估la.....衰公....

Happy shooting!
咁係熟客丫嘛。。。(緬甸台)。。。。

53 1234
發新話題