50 1234
發新話題

玩老牛~~

取消高亮

玩老牛~~

小弟新手x!! ........試玩老牛

想請教一下有玩老牛既師兄有乜要注意 .......如邊鬼度易爛.......有乜野要換.......可改到乜力水(普通猛將)......THANK YOU

SAA好似幾有趣, 不過貴都飛起同埋只可以放係屋企玩

諗佢下次打CQB可能用佢啊

引用:
原帖由 tango1997 於 17-5-2012 19:40 發表
諗佢下次打CQB可能用佢啊
其實帶埋佢落場, 情況唔太緊張果陣拎出嚟射兩槍都幾過癮
不過枝槍咁貴只可以咁玩, 條氣唔係好順

呀仔.........禾爛玩丫嘛........

引用:
原帖由 tango1997 於 17-5-2012 19:45 發表
呀仔.........禾爛玩丫嘛........
有銀兩就有得玩啦
ching枝槍幾錢?

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2012 19:55 發表

有銀兩就有得玩啦
ching枝槍幾錢?
$1xxx

真係無師兄玩

田中個支?? 其實結構同其他同廠左輪差唔多, 我都有一支(底係田中, caw身), 用134都唔差的, 冇落過場玩呀.
眼光光~

係 tanaka  果支 ?

係.....TANAKA 的......................SAA

引用:
原帖由 tango1997 於 18-5-2012 14:03 發表
係.....TANAKA 的......................SAA
有牛仔槍 SAA 咁牛仔槍套 買左未先 ?
無的話 ... 就唔掂啦喎

引用:
原帖由 navyjaa 於 18-5-2012 14:23 發表

有牛仔槍 SAA 咁牛仔槍套 買左未先 ?
無的話 ... 就唔掂啦喎

無$.....DIY

TANAKA. SAA 話說小弟十年前有支7" 鍍銀款,手工、電鍍十分一流,幾可亂真,以為真係不鏽鋼....不過沒有彈殼的....當年亦只賣HK$1xxx,此鎗可直用用top gas, 入氣要加駁長汽咀,乜都唔改接近底中力(時穿時唔穿.....)注意:(此鎗手柄內有螺絲可調撞鎚彈弓片力度.....)後來發生咗一件事之後賣咗比人....

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 18-5-2012 15:10 發表
TANAKA. SAA 話說小弟十年前有支7" 鍍銀款,手工、電鍍十分一流,幾可亂真,以為真係不鏽鋼....不過沒有彈殼的....當年亦只賣HK$1xxx,此鎗可直用用top gas, 入氣要加駁長汽咀,乜都唔改接近底中力(時穿時唔穿.....) ...
七寸小弟覺太長(拔槍問題).....家陣呢碌5吋半岩岩好

50 1234
發新話題