發新話題

新手報到+求救

咁我而家可以點搞......

九成jam咗齒
本來無一物, 何處惹塵埃

in this case you have to open up your mechbox... see what happen inside...
Guns... lots of Guns...

言下之意姐係叫我開左個(係唔係叫做波箱)嘅物體  okok 搞搞佢....

引用:
原帖由 1opoqo1exm 於 7/22/07 23:49 發表
言下之意姐係叫我開左個(係唔係叫做波箱)嘅物體  okok 搞搞佢....
yes you are right... and make sure you do have some picture of mechbox b4 open it...
Guns... lots of Guns...

回覆 #19 1opoqo1exm 的帖子

如果拆唔掂, 可以俾鎗街D舖幫你整

我拆開左黎睇 不過開果陣爆哂d野出黎 而家我切返部分 不過果彈弓太硬 收唔返入去 咁點??仲有 尼舊野係唔係用下面果舊收佢入去同頂住佢

附件

23-7-2007 08:25

佢個樣好似用途係咁 所以我咁估...

尼舊又有咩用??

我咁切返有冇問題??

引用:
原帖由 1opoqo1exm 於 23-7-2007 08:25 發表
我拆開左黎睇 不過開果陣爆哂d野出黎 而家我切返部分 不過果彈弓太硬 收唔返入去 咁點??仲有 尼舊野係唔係用下面果舊收佢入去同頂住佢
1234係尾頂...放彈弓
12345我就唔知係咩sor
D齒你轉下一舊...一舊令全部行應該就得

回覆 #22 1opoqo1exm 的帖子

第二張相係防逆勾

咁我而家可以點切返哂d野佢.....個彈弓彈左出黎又可以點收返入去.....點樣先可以令佢地回復原狀架仲有 個彈弓未係係一個圓柱形物體入面嘅....果舊野個樣係白色低外面再加多舊銅管(比白色果舊鈿 係係白色果舊出面嘅 係包住白色果舊嘅白色果舊野下面痴住d只(唔識打..)果個位呢 有排(點講好呢....形狀係一笠(都係唔識打...)一凸咁嘅 用途唔知 但係佢痴住果個只(姐係佢下面果舊)個樣有d唔同 佢d笠凸位得正常果d只嘅1/3多d 有一邊個盡頭就尖嘅 有一邊就方形嘅.....究竟要點切先係正常....都係果句 我怕切錯左到時又開唔到槍重搞就麻煩  另外 我唔想囉去槍店搞係因為怕貴+想自己搞下順便(增進知識...)

引用:
原帖由 1opoqo1exm 於 24-7-2007 02:39 發表
咁我而家可以點切返哂d野佢.....個彈弓彈左出黎又可以點收返入去.....點樣先可以令佢地回復原狀泵磳捰滫G舊嘅白色果舊野下面痴住d只(唔識打..)果個位呢 有排(點講好呢....形狀係一笠(都係唔識打...)一凸 ...
唔係個個都可以係一時三刻明白晒枝槍點樣運作架, 你自己睇下說明書入面了解下先啦......
同埋開頭幾槍就lock 槍, 相信你一係舊電唔夠v 數就係未叉夠電, 咁樣就算你學識左點樣裝番個波箱, 你之後都係會lock 槍......
頭一兩次, 拎俾人整啦, 呢個世界無免費什餐架|)

你.........打擊緊我自尊心  我就唔信我搞唔掂:x  唔試過又點知唔得喎 唔識未學囉

真係唔掂先攞返去比人搞都未遲.......

回覆 #27 1opoqo1exm 的帖子

我地只係怕你越整越壞啫

會有幾壞 都係果句 真係唔掂未搵人搞囉:x

發新話題