發新話題

[認真] 問女仔拎電話

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-6-2012 01:11 發表
小弟我睇中左個女仔
個女仔屁股好大
好想問佢拎電話
但係又唔知點樣開口
因為係同事既關係
好怕食檸檬,之後仲要日日見到,會比人笑到面黃
話題其實已經開左
都有傾下計,吹下水咁
點樣先可以一擊即中 ...
你為ge,係人地個屎忽?

引用:
原帖由 abcd123 於 12-6-2012 20:27 發表

你為ge,係人地個屎忽?
屁股大好生養呀嘛~
正常人類(男性)既生理反應係咁樣架啦
可以繁殖更多後代~

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-6-2012 01:11 發表
小弟我睇中左個女仔
女仔屁股好大
好想問佢拎電話
但係又唔知點樣開口
因為係同事既關係
好怕食檸檬,之後仲要日日見到,會比人笑到面黃
話題其實已經開左
都有傾下計,吹下水咁
點樣先可以一擊即中 ...
師兄依句再加個噤既表情
要電話就直接問啦

我係樓主呀
乜你地咁睇我架
雖然算係同事
但係我同佢相處既時間只有個半鐘左右
同埋仲有好多閒雜人等經過
驚佢當面食我食檸檬會好糗架

e,你屁股都好大,其實我屁股都幾大,不如做個朋友交流下

識女仔第一條件面皮要夠厚. 驚就唔好去.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

呢種經驗...我都試過-_- 問個外國女仔拎電話....
事情是這樣的
我 : Hi
女 : Hey x
我 : Hey ____(女仔個名) , can i have your phone number
女 : yes...but why ?
我 : i just want more people's telephone number that study in this school....
女 : o...i see... ok  08=7XXXXXXXXX
我 : thank you

事情就是這樣

我係樓主
我廿幾歲人都係問過幾個女仔拎電話咋
仲要次次都口疾疾

有信心就得.....雖然-_-我自己問親女仔都沒信心...

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 13-6-2012 23:19 發表
有信心就得.....雖然-_-我自己問親女仔都沒信心...
當人地請你食檸檬果陣就會受到好似天跌落黎咁重既打擊.......

抄個三九唔識七既牌又話難姐

你同佢有同事關係 , 搵D 機會合作下 , 搵下話題(eg:邊個經理最x街)

做人做事,最緊要有鋪排

係老蘭我試過排緊隊見到隔離有靚女, 行上去計兩句計, 問名問電話. 前後3分鐘有名有電話. 個晚仲跟左佢由prive去左billion再去beijing. 過2日約左出黎食飯睇戲, 跟住個weekend去完clubbing就番左我屋企
我好樣, 但唔係十分靚仔. 我1米7. 話高唔高. 我風趣, 豆到女仔笑, 但係唔係個種開口就會令到人笑.
所有野. 都有勇氣+努力+skill+practice. 你唔試, 就永遠都唔會拎到.
試10次, 得1次拎到電話, 你都係拎到個電話!!!!!!!!! 試0次, 你只會有0個電話.
係club懶cool做牆紙個D咪永遠溝唔到女囉

醒多你一句. 女人睇男人, 身形, 樣, 髮形, 通通都唔重要.

最重要係 : confidence

個人睇法...一日到黑諗住人地個蘿由, 好難成功

引用:
原帖由 tf141 於 14-6-2012 03:13 發表
個人睇法...一日到黑諗住人地個蘿由, 好難成功
同意...係我都睇車頭燈同樣先啦

怕食檸檬?
咁真係唔好識女仔了
又要煮飯又怕熱

發新話題