43 123
發新話題

感情&電話問題

感情&電話問題

Q1大家認為問女仔囉手機number
定係囉屋企電話易?

Q2我整唔見左個女孩電話number
佢話
你整唔見係你既事
你想繼續傾電話既話就自己稔方法囉返我個電話

但係我又唔想打去佢屋企
因為佢d屋企人都知我打去就一定係搵佢,一定對比佢聽
之後佢話佢屋企人話傾電話就用手機,唔好用屋企電話

咁我要點做呀依家

好簡單je
你拎佢個電話打比自己咪得lor.......
打屋企梗唔好啦, 點睇你刀系o靚仔一名
驚動屋企無著素

匿名1號

我跟本識曬佢屋企人
佢屋企人都知我同佢傾開
但係佢屋企人只係炸佢霸住部電話說四五個中頭既型
加上我地因為升左唔同學校
所以佢少左上黎我屋企,無記錯對佢最後一次上黎係成年前
咁我又點囉佢部電話黎打比自己?

引用:
原帖由 6638 於 18-7-2012 23:11 發表
我跟本識曬佢屋企人
佢屋企人都知我同佢傾開
但係佢屋企人只係炸佢霸住部電話說四五個中頭既型
加上我地因為升左唔同學校
所以佢少左上黎我屋企,無記錯對佢最後一次上黎係成年前
咁我又點囉佢部電話黎打比自己 ...
佢都叫你用下腦, 想考驗下你je
你又話冇計.....咁可以 game over 啦

你同佢係咪拍拖架??

匿名1號

問佢屋企人咪得囉.

UNDER DEVELOPING

我問雲全部舊同學,佢地都無
我個陣先發現得我一個有佢電話
唔通打去佢屋企,問佢呀媽佢電話咩

問佢呀媽…幾好提議
咁不如直接打去佢屋企同傾

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-7-2012 23:19 發表

我問雲全部舊同學,佢地都無
我個陣先發現得我一個有佢電話
唔通打去佢屋企,問佢呀媽佢電話咩
唔肯用腦又想溝女
咩都話"唔通咁咁咁咩"
幫你溝埋條女俾你好嘛?

匿名1號

你幾時唔見佢個電話?
如果半年之內既話
可以試下去你自己個電話公司check自己既電話記錄(當然要俾錢)
跟住慢慢搵番個電話number就得啦~
匿名2號~

挑,你連個問題個point都未handle到

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-7-2012 23:30 發表
"個問題個point"就係你唔肯用腦囉
你連"個問題個point"都未知!
挑咩呀挑, port你哎la!

匿名一號

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-7-2012 23:30 發表
人地好心想幫你,你不但唔領情仲挑人?

有冇睇過fb info有冇?
上fb問佢朋友拎?
有左fb,好多野都容易左
如果以上方法都唔得就再諗下

引用:
你幾時唔見佢個電話?
如果半年之內既話
可以試下去你自己個電話公司check自己既電話記錄(當然要俾錢)
跟住慢慢搵番個電話number就得啦~
匿名2號~
佢轉左電話
佢比左我,但係我連一次都未打過就唔見左呢

佢fd都無個知佢新電話呢
一係開個新fb ac
扮想同佢whatsapp
睇下博唔博到大霧先

有個方法(純粹搞笑)
不過要你同佢屋企人好friend先得~
方法係
知道佢係屋企果陣
打去佢屋企.同佢屋企人講
A:你自己 B:佢屋企人 C:女
A: hello B! 啊C有無事啊? 我打極佢個電話都係"無此用戶"~佢唔係出左咩事啊嘛~
B: 無事啊~佢係屋企~
A: 咁就奇怪~ 91234567呀嘛~
B: 佢轉左電話好耐啦播~
A: 下?轉左?咁佢個新電話係幾號?
B: 98765432~
..........

43 123
發新話題