發新話題

感情&電話問題

我同佢屋企人既關係只得
我打去佢屋企人唔會問:你係邊個
點解你有我個女電話
你點解會識佢
而係:a我b佢屋企人c女仔
A:喂
B:你等陣呀,我叫c黎聽電話呀

扮突然壞機無曬電話

樓上咩事…

^
唔記得佐個女仔已經知道添

反其道而行 , 唔打俾佢 , 同佢鬥耐性等佢打俾你 !!

你地既然去到傾4,5個鐘電話 , 關係都非一般架啦 !!

引用:
原帖由 Anonymous 於 19-7-2012 00:19 發表
我同佢屋企人既關係只得
我打去佢屋企人唔會問:你係邊個
點解你有我個女電話
你點解會識佢
而係:a我b佢屋企人c女仔
A:喂
B:你等陣呀,我叫c黎聽電話呀
搵個女仔以舊同學身份 , 仲係佢唔係屋企既時間打去佢屋企 , 扮緊急約左佢改地方 , 以佢舊電話號碼表明唔係白撞

我好似成日教人講大話甘 ....

咁不如的直接問d可以會有佢電話既人:a我b舊同學c女仔
A:呀c有無事呀
日日打比佢都用戶未能接聽你既電話,請之後再打過呀 咁既
B:無呀我仲打到比佢wo,你打錯炸嗎?
A:654637xx無錯呀
B:咩呀,佢轉左電話啦
A:有d咁既事?
B:係呀咪xxxxxxxx囉

最大鑊係無b呢個人存在

所以,將電話sync上google係幾緊要
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2012 01:11 發表
係呀 , 我之前無上 , 整完電話咪罰抄囉 !!!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2012 01:11 發表
我仲用緊好傳統既...紙製電話簿~(只係做backup,平時打電話用手機入面既)

佢係寫響紙仔到…

引用:
***機用Kies可以將電話簿抄落電腦同backup手指, 放上google唔夠放心

試試玩微信

問同學一定唔得
之前舊校罪舊,班舊同學話:呀c咁耐都未黎既?
佢好似轉左電話啦bo
呀,係啦,呀a你同佢咁熟,你一定有佢電話咖bo
a:我無wo
有咩理由呀,之前都係得你一個有佢電話咖bo
佢無可能唔比你咖
a:我堅係無bo
理你都白癡既

咁啱c就黎左

咁我又有咩可能用  無佢電話做理由黎博大霧呢?

佢好似因為呢件事嬲左我咁
依定試下上fb tom返佢先
睇下可唔可以汁返個電話
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

發新話題