發新話題

感情&電話問題

感情&電話問題

Q1大家認為問女仔囉手機number
定係囉屋企電話易?

Q2我整唔見左個女孩電話number
佢話
你整唔見係你既事
你想繼續傾電話既話就自己稔方法囉返我個電話

但係我又唔想打去佢屋企
因為佢d屋企人都知我打去就一定係搵佢,一定對比佢聽
之後佢話佢屋企人話傾電話就用手機,唔好用屋企電話

咁我要點做呀依家

我跟本識曬佢屋企人
佢屋企人都知我同佢傾開
但係佢屋企人只係炸佢霸住部電話說四五個中頭既型
加上我地因為升左唔同學校
所以佢少左上黎我屋企,無記錯對佢最後一次上黎係成年前
咁我又點囉佢部電話黎打比自己?

我問雲全部舊同學,佢地都無
我個陣先發現得我一個有佢電話
唔通打去佢屋企,問佢呀媽佢電話咩

問佢呀媽…幾好提議
咁不如直接打去佢屋企同傾

挑,你連個問題個point都未handle到

引用:
原帖由 Anonymous 於 18-7-2012 23:30 發表
你幾時唔見佢個電話?
如果半年之內既話
可以試下去你自己個電話公司check自己既電話記錄(當然要俾錢)
跟住慢慢搵番個電話number就得啦~
匿名2號~
佢轉左電話
佢比左我,但係我連一次都未打過就唔見左呢

佢fd都無個知佢新電話呢
一係開個新fb ac
扮想同佢whatsapp
睇下博唔博到大霧先

我同佢屋企人既關係只得
我打去佢屋企人唔會問:你係邊個
點解你有我個女電話
你點解會識佢
而係:a我b佢屋企人c女仔
A:喂
B:你等陣呀,我叫c黎聽電話呀

樓上咩事…

咁不如的直接問d可以會有佢電話既人:a我b舊同學c女仔
A:呀c有無事呀
日日打比佢都用戶未能接聽你既電話,請之後再打過呀 咁既
B:無呀我仲打到比佢wo,你打錯炸嗎?
A:654637xx無錯呀
B:咩呀,佢轉左電話啦
A:有d咁既事?
B:係呀咪xxxxxxxx囉

最大鑊係無b呢個人存在

佢係寫響紙仔到…

問同學一定唔得
之前舊校罪舊,班舊同學話:呀c咁耐都未黎既?
佢好似轉左電話啦bo
呀,係啦,呀a你同佢咁熟,你一定有佢電話咖bo
a:我無wo
有咩理由呀,之前都係得你一個有佢電話咖bo
佢無可能唔比你咖
a:我堅係無bo
理你都白癡既

咁啱c就黎左

咁我又有咩可能用  無佢電話做理由黎博大霧呢?

佢好似因為呢件事嬲左我咁
依定試下上fb tom返佢先
睇下可唔可以汁返個電話
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

經典名言
女大過天
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

發新話題