發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

我7月中先開始玩
玩緊美國
用緊M6 M4 M4A3E2

CGF ID                WoT ID
sam524                SAM524
EF66-1192        EF661192
JBL                JBL4350
carl                polycarl
oliver1997        oliver1997
jake1314        _kwan_
zetaleong       zetaleong
silvano126      Stella_Artois
hi202020ch      hi202020ch
abcd123         TG_Stig
sovietarmy2012  alyosha
Vindicator      VINDICATOR912
JY_130          JY_130_Republic_Of_China

冇講WoT id係咩的未打入去
話說我都add哂各位做朋友

師兄升得好快
小弟苦升部 amx12t同埋m3 lee 中

引用:
原帖由 小安哥 於 5-8-2012 21:09 發表
師兄升得好快
小弟苦升部 amx12t同埋m3 lee 中
部ELC見人玩得好爽
話說m3 lee真係好廢
要多2萬幾exp先升到車

師兄有冇興趣一齊玩?
小的叫SAM524

where to play?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-8-2012 21:30 發表
where to play?
係度開ac同dl
http://worldoftanks.com/

我叫EF661192
美德法三線開發
保有車輛- VK1602 / JgP
,應

我有吖...無無聊聊賣左架Tier 7 USA T29
宜家玩USSR A20,BT-7, USA M3 staurt
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

對住d KV同IS 用90mm都打唔入真係好無奈...

穿甲幾多?
下身應該好易穿架喎?
,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 6-8-2012 14:38 發表
穿甲幾多?
下身應該好易穿架喎?
就咁睇佢個三角係綠色的
係可以穿甲的
但係我直角打埋打身度
佢都係無事

引用:
原帖由 sam524 於 6-8-2012 16:44 發表

就咁睇佢個三角係綠色的
係可以穿甲的
但係我直角打埋打身度
佢都係無事
KV我唔清楚
但IS車身有部份係黑洞裝甲…

引用:
原帖由 sunny2014 於 6-8-2012 17:00 發表

KV我唔清楚
但IS車身有部份係黑洞裝甲…
IS,KV-1,KV-1S都冇問題
之後果d就真係
我打佢4炮都係冇事
佢一炮爆我

新買左T29...
賣左M6

發新話題