發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-12-2012 14:08 發表

Churchill VII先唔好....
真係火力差.....機動力差.....
Churchill VII有支tier 6炮比tier 5用緊支tier 6炮多5 damage
同級車還可以...打tier 7真係無辦法
唯有打車側,車尾.....

希望可以改改Churchill ...
其實果枝77真係幾搞笑
成萬經開D咁既垃圾
唔係Comet上百夫長一定要經過既我實飛過佢…

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2012 21:19 發表

其實果枝77真係幾搞笑
成萬經開D咁既垃圾
唔係Comet上百夫長一定要經過既我實飛過佢…
X2
某情度上仲廢過CHURCH
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2012 19:09 發表

咁church VII真係會玩死你
仲慢過church I

呢個時候又要推廣一下英系果D cruiser
teir6 Cromwell用church I枝VHV
但你機動性高到可以由後面追到全速T-50
上彈只要3.99秒就有一發
完全就係一架存在於另一個 ...
咁攪法....睇來要斬纜.
中型車打法又唔啱我...都係玩番KV 線先.

引用:
原帖由 carl 於 10-12-2012 01:59 發表

咁攪法....睇來要斬纜.
中型車打法又唔啱我...都係玩番KV 線先.
過左VII就"ok"
不過黑王子打後果D都根本完全唔係重坦

http://www.youtube.com/watch?v=fww-wsl_-b8&feature=g-subs-u
新美國車好似可以當法佬咁玩wor

引用:
原帖由 sam524 於 12-12-2012 00:19 發表
http://www.youtube.com/watch?v=fww-wsl_-b8&feature=g-subs-u
新美國車好似可以當法佬咁玩wor
可能我自己無玩開美系中/重坦
我覺得美系AL只有俯角比法系好
裝甲厚果少少根本無分別

download 緊8.2~~~

引用:
原帖由 carl 於 13-12-2012 23:01 發表
download 緊8.2~~~
畫質好左,不過唔係好大更新
期待中國車

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 13-12-2012 23:07 發表

畫質好左,不過唔係好大更新
期待中國車
好想玩中國系
但要等到8.3
http://www.youtube.com/watch?v=13lBBJE87J4
好正

玩甘 38nA  IV號  US-T34   LOWE  IS-3  ISU-152
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 sam524 於 13-12-2012 23:19 發表

好想玩中國系
但要等到8.3
http://www.youtube.com/watch?v=13lBBJE87J4
好正
8.2 test server#1果時試過下其中一兩部
中國車特色
pons
1.頭好硬似美系
2.火力比蘇系更強
3.金幣彈超超超超超超超超超超超超~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~超高穿深
4.入彎比蘇系略快
5.果幾架高階輕戰真係好xx,不解釋
cons
1.上彈速度同準度偏低
2.俯角好細,下體基本上收唔埋
偏偏車身構型同蘇系99%相同
複雜地型立刻收皮
3.低階比英法系仲難捱
已經唔係一句高手低手打法對錯可以補足
理由可以自己睇科技樹參透一下…
4.推力不足
5.推力不足,因為好重要所以要講兩次
6.上彈速度同準度偏低,因為亦都好重要所以亦要講兩次
7.唔曉自爆,失敗

spg 炮聲改到好怪...要搵番個mod 先得.

玩國服的路過...
Signature over size

dim解我煲開asia server最近頻頻侄兼斷線???

玩蘇7玩到好受氣.打吾過US T34,Tiger I.....

我玩euro server
公平好多

發新話題