發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

點解T32支炮可以咩都打唔入嫁

引用:
原帖由 Vindicator 於 15-12-2012 10:29 發表
我玩euro server
公平好多
EU你玩得水皮少少都比插到死…

引用:
原帖由 sam524 於 15-12-2012 11:38 發表
點解T32支炮可以咩都打唔入嫁
咁神奇?枝野應該有成198穿深架喎…

引用:
原帖由 sunny2014 於 15-12-2012 18:23 發表

咁神奇?枝野應該有成198穿深架喎…
對好多德車都唔係好得
好似e-75,e-50,e-100正面根本打唔入
好多9 10級都打唔入
對同級車都好d
今日全日都入正d 9 10級場

上8.2 後成日hang...要跳出desk top 再入番先可以繼續.

你唔夠ram??
我HD6850 CCC12.8 + 8GB 1600Hz CL9 2T 順打8.2
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 16-12-2012 17:04 發表
你唔夠ram??
我HD6850 CCC12.8 + 8GB 1600Hz CL9 2T 順打8.2
重裝display 卡driver 後又好似冇問題......

琴日玩1X場,全部都輸
黑到爆
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-12-2012 10:08 發表
琴日玩1X場,全部都輸
黑到爆
假期就要有心理準備

我玩緊SEA,點先可以裝其他SERVER?
今晚打老虎

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-12-2012 10:08 發表
琴日玩1X場,全部都輸
黑到爆
基本上假期&週末...我都唔會開tier 7以上既車, 除非有event.

引用:
原帖由 carl 於 21-12-2012 01:43我果表

基本上假期&週末...我都唔會開tier 7以上既車, 除非有event.
幸好我果架tier 5
點輸都有錢
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 21-12-2012 12:09 發表

幸好我果架tier 5
點輸都有錢
Tier 5 最好儲錢. 當年PZ IV 仲有支L70 果時幫我印唔少銀紙.

美服新手: JY_130_Republic_Of_China

玩亞服玩到燥...個個都各有各打, 次次玩親SPG都剩返我一個等死......

而家開咗三條line, 玩緊USA既MT同SPG, MT玩緊M3 Lee, SPG開到M7 Priest, Soviet玩緊T-46, 朝著IS進發!!

話說架M3 Lee真係玩死人, TD又唔似MT又唔似, d甲薄到乜咁, 仲要高到嚇死人, 遇到d山坡嗰陣你未見到人, 人地已經射緊你頂帽......名副其實既paper tank......係得枝炮好少少咁......

b.t.w. 亞服我都仲有玩, ID: JY_130
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

發新話題