發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

各位要換exp賺錢盡快啦,wot開水喉
比平時賺多左
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我在亞服,T150,IS,T43.....吾識add人.你地add我la: alyosha

想問下 有時玩玩下 會有人叫我跟住佢  
係點咁架.?

引用:
原帖由 azraelwing 於 26-12-2012 16:53 發表
想問下 有時玩玩下 會有人叫我跟住佢  
係點咁架.?
你自己諗跟唔跟
如果唔跟可以negative

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我買左T150.....冇晒$
好在有兩三架Tier 5做水喉
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 26-12-2012 17:39 發表
我買左T150.....冇晒$
好在有兩三架Tier 5做水喉
我買vk6301都冇晒$....

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-12-2012 17:32 發表

你自己諗跟唔跟
如果唔跟可以negative
岩岩搵到點咁...好似係8.2新功能..

對住隊友咁 Z  可以比指示人.

印錢機我只信KV-2
KV-1S都唔錯.

引用:
原帖由 azraelwing 於 26-12-2012 17:55 發表

印錢機我只信KV-2
KV-1S都唔錯.
我玩德國車,英國車
不過不失
Churchill crew過左100%所以先印到錢
vk6301.....假日唔出得
grille都ok...爆左唔心痛,都可以賺錢

引用:
原帖由 azraelwing 於 26/12/2012 17:55 發表

印錢機我只信KV-2
KV-1S都唔錯.
叫人跟住你係對住人地禁T, 對住敵人禁就係叫人攻擊佢

b.t.w. 終於開咗架M4......
       架M3 Lee我真係完全唔識玩......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-12-2012 18:12 發表

唔係wo...M3 Lee我打唔到....

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-12-2012 18:12 發表

M3 LEE  只有 火力係可以接受囉...    
當佢TD咁玩..
同咪埋堆囉..有路冇人行都唔好去補位..
要輸既  去補位都係輸 跟大隊去補多炮好過.

噁心程度同法國隻鴨仔有得比.

引用:
原帖由 azraelwing 於 26/12/2012 21:05 發表

M3 LEE  只有 火力係可以接受囉...    
當佢TD咁玩..
同咪埋堆囉..有路冇人行都唔好去補位..
要輸既  去補位都係輸 跟大隊去補多炮好過.

噁心程度同法國隻鴨仔有得比.
我覺得鴨仔冇咁差喎, 起碼圓碌碌咁, 易彈走人地d彈先

M3 Lee最大問題唔係冇Turret, 冇Turret唔代表差, 你睇下ELC就知, 問題係佢又大又高, d甲又廢既, 玩地形你就真係死得,
想當TD玩?? 冇錯, 枝炮係幾準(upgrade咗嗰枝), Rate同Damage都唔錯, 但Penetration......蝦下d tier 3就得, 對住d Heavy Tank你就係咁先了......

World of Tanks入面好多車我都唔鍾意, 但M3 Lee係唯一一架令我討厭既車!!...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

m3 lee真係只好當td用
可惜果時唔識用td
架m4就好玩啦
我宜家玩到teir8 t32都仲留架m4搵銀

btw 升唔升m103好
其實由t29開始就好難搵銀
而且103炮塔裝甲仲薄t32咁多
得唔得嫁

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-12-2012 23:51 發表

我覺得鴨仔冇咁差喎, 起碼圓碌碌咁, 易彈走人地d彈先

M3 Lee最大問題唔係冇Turret, 冇Turret唔代表差, 你睇下ELC就知, 問題係佢又大又高, d甲又廢既, 玩地形你就真係死得,
想當TD玩?? 冇錯, 枝炮係幾準 ...
十字軍同瓦倫丁你試過未先?
未既唔好咁快下定論喎

升左級後不停斷線,隻game不停姪,不停load吾到,load到就比人打死...

我改到最低畫質都係咁

發新話題