發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2012 01:44 發表
升左級後不停斷線,隻game不停姪,不停load吾到,load到就比人打死...

我改到最低畫質都係咁
係唔係裝左舊mob?

我仲搞野囉…林住改描準MOD點知改唔到,仲要隻 game變左俄文…
,應

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2012 00:21 發表
m3 lee真係只好當td用
可惜果時唔識用td
架m4就好玩啦
我宜家玩到teir8 t32都仲留架m4搵銀

btw 升唔升m103好
其實由t29開始就好難搵銀
而且103炮塔裝甲仲薄t32咁多
得唔得嫁
我反而係T29 唔知升唔升T32好喎..XD
佢同T29炮一樣 又大D機會入九 十級場...
M103 果D見D人都係當中坦咁玩.
我覺得佢機動力都唔差,身材都唔錯

又多個問題
su-100升su-152好定係su-100m1好?

引用:
原帖由 azraelwing 於 27-12-2012 20:11 發表

我反而係T29 唔知升唔升T32好喎..XD
佢同T29炮一樣 又大D機會入九 十級場...
M103 果D見D人都係當中坦咁玩.
我覺得佢機動力都唔差,身材都唔錯
其實支炮又唔係唔夠玩既

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-12-2012 02:59 發表

係唔係裝左舊mob?
8.2 wor,重裝過一次一樣

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2012 20:39 發表
又多個問題
要睇你 想走 火力 定 機動
兩架都係冇裝甲架啦..

我覺得SU-152條線比較有威嚇力.
我自己都冇升過十級車 我唔講咁遠..
T8.ISU-152 就用得十級炮.好吸引架
我呢..玩左陣紅軍TD線 玩左陣就覺得唔岩我..

我心目中既TD 係 一定要有護甲 火力OK就得.(德,美)

引用:
原帖由 azraelwing 於 27-12-2012 21:17 發表

要睇你 想走 火力 定 機動
兩架都係冇裝甲架啦..

我覺得SU-152條線比較有威嚇力.
我自己都冇升過十級車 我唔講咁遠..
T8.ISU-152 就用得十級炮.好吸引架
我呢..玩左陣紅軍TD線 玩左陣就覺得唔岩我 ...
喊出黎

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2012 20:39 發表
又多個問題
su-152用kv底
可能裝甲好少少
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 sam524 於 28-12-2012 11:35 發表
T32 Tank Overview
http://www.youtube.com/watch?v=i4EgOEpUkPY
美國重坦一向都係 碰碰車勁架啦  邊到會有人同佢玩架....
身材同 加速度好似好勁囉..打伸縮唔錯..
有閒錢先...

而家我想衝 TIGER P 先  
NA 官方出左 1月1X號 有半價
我而家仲係5級果架4號到
之前升左TIGER線

引用:
原帖由 azraelwing 於 28-12-2012 17:44 發表

美國重坦一向都係 碰碰車勁架啦  邊到會有人同佢玩架....
身材同 加速度好似好勁囉..打伸縮唔錯..
有閒錢先...

而家我想衝 TIGER P 先  
NA 官方出左 1月1X號 有半價
我而家仲係5 ...
我成日同人玩碰碰車嫁

引用:
原帖由 azraelwing 於 28-12-2012 17:44 發表

E-50表示:
KV-5表示:

見到T29,T34,Tiger.TigerII 直頭火滾,122 D5T正面打吾穿

有乜7級以上各車弱點圖

美佬坦克設計太卑鄙

我覺得俄系好X廢

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2012 23:33 發表
見到T29,T34,Tiger.TigerII 直頭火滾,122 D5T正面打吾穿

有乜7級以上各車弱點圖

美佬坦克設計太卑鄙

我覺得俄系好X廢
基本上t29 t32 t34直爆車頭都入

發新話題