發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

down緊.

id: TG_Stig

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-8-2012 18:33 發表
無點打法wor.....不過我改得sovietarmy,軍事研究上當然有少少底拉

BT7同D末日坦克打,點會無事?

my login:alyosha

我吾識睇火炮參數,etc:78/230/78,求教

邊度有瞄具插件download?
即係話你係龜係衝定係點
瞄準又係瞄邊個瞄邊度
BT7印象中唔係差,所以我先咁問

參數唔知你係講邊枝炮就無得講
而且一樣格式都有分穿甲系數同平均威力兩項
不過一般都會係AP/APCR/HE或者HE/HE/HEAT

我見人地用到D有連發既炮既
點睇到果支係連發炮
用到了 , 200發 / mins 果隻就係 , 但要買過哂彈藥

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-8-2012 23:34 發表
我得架LvIII,人地Lv.4,5,6.
有時未見人就比人ko.射左一炮又比人ko.
好謝

天呀,點解我得知R痕炮ga....
e家分房已經好左少少架拉,KV-2仲係Tier 5車果陣,一架KV已經可知以壓路

個時KV未分KV1同KV2
用panther正面見到架KV用152炮
走都走唔切就俾佢一炮爽死左

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-8-2012 18:33 發表
無點打法wor.....不過我改得sovietarmy,軍事研究上當然有少少底拉

BT7同D末日坦克打,點會無事?

my login:alyosha

我吾識睇火炮參數,etc:78/230/78,求教

邊度有瞄具插件download?
我拎返個封印多時既USSR A/C 出來玩BT-7, 真係好難用....
佢急停果時要等2-3秒個圈先開始收縮...

I bought T28 yesterday la

But always dead

我準備緊開t-50玩

其實開elc係咪好過開t-50?

p.s.大家幾時有空約埋玩?

引用:
原帖由 sam524 於 18-8-2012 19:01 發表
其實開elc係咪好過開t-50?

p.s.大家幾時有空約埋玩?
ELC 炮塔只可轉30度左右(類似TD) 所以無法用快車既圍圈跑絕招. 要殺敵主要都係狙擊.
T-50 比ELC 慢少少, 火力差但Reload 快, 圍住SPG 用Auto aim 圍圈跑一流.

引用:
原帖由 carl 於 18-8-2012 21:15 發表

ELC 炮塔只可轉30度左右(類似TD) 所以無法用快車既圍圈跑絕招. 要殺敵主要都係狙擊.
T-50 比ELC 慢少少, 火力差但Reload 快, 圍住SPG 用Auto aim 圍圈跑一流.
我煩惱緊開邊架
elc要14xxx exp先開到,先唔好講之前果幾架
t-50淨係要4800exp
由於我用free exp開elc真係唔知幾多世先開到

引用:
原帖由 sam524 於 18-8-2012 23:24 發表

我煩惱緊開邊架
elc要14xxx exp先開到,先唔好講之前果幾架
t-50淨係要4800exp
由於我用free exp開elc真係唔知幾多世先開到
ELC同T50定位唔同
一架係高速突入獵殺
一架偏傳統偵察

仲有ELC前幾架都好屎
唔用free exp好難挨
我就係試過咁玩
到AMX38就放棄左

玩火炮成日比人圍死.....
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 27-8-2012 00:03 發表
玩火炮成日比人圍死.....
做atry撞到智障隊友真係好慘烈…

好想8.0快d出呀>_<
,應

發新話題