發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

不如搵日約埋開個campany又好training room又好,一齊玩呀

架T29開始上手
但已經兩日唔得閒玩

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-8-2012 17:05 發表
how to earn the money and upgrade?
每打完一場都有錢同exp
要用exp研發完先可以用錢買黎upgrade

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-8-2012 23:34 發表
我得架LvIII,人地Lv.4,5,6.
有時未見人就比人ko.射左一炮又比人ko.
好謝

天呀,點解我得知R痕炮ga....
用緊咩車?
而且,個瞄準三角綠色果時係可以穿裝甲(唔係100%穿到)
我試過tier4打tier9

我準備緊開t-50玩

其實開elc係咪好過開t-50?

p.s.大家幾時有空約埋玩?

引用:
原帖由 carl 於 18-8-2012 21:15 發表

ELC 炮塔只可轉30度左右(類似TD) 所以無法用快車既圍圈跑絕招. 要殺敵主要都係狙擊.
T-50 比ELC 慢少少, 火力差但Reload 快, 圍住SPG 用Auto aim 圍圈跑一流.
我煩惱緊開邊架
elc要14xxx exp先開到,先唔好講之前果幾架
t-50淨係要4800exp
由於我用free exp開elc真係唔知幾多世先開到

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-8-2012 16:12 發表

做atry撞到智障隊友真係好慘烈…
真係不怕神一般的敵人
最怕豬咁蠢的隊友

無咩必要轉吧?

8.0好正!!!

引用:
原帖由 sunny2014 於 4-10-2012 20:35 發表
有無人買左Dicker Max?
想聽下大家點睇呢架野
對同級車黎講算不算
利申:自己係用過,係睇人玩

8.2更新出中國車
大家點睇

http://www.youtube.com/watch?v=fww-wsl_-b8&feature=g-subs-u
新美國車好似可以當法佬咁玩wor

引用:
原帖由 Vindicator 於 13-12-2012 23:07 發表

畫質好左,不過唔係好大更新
期待中國車
好想玩中國系
但要等到8.3
http://www.youtube.com/watch?v=13lBBJE87J4
好正

點解T32支炮可以咩都打唔入嫁

發新話題