發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

我見到D警長都係T10...
一之E100, 一次JE100

我都後悔玩KV 線....15% 起火機率, 實際上遠比Tiger 既20% 高.
依家走返去IS 線...

引用:
原帖由 1233 於 20-2-2013 13:34 發表
部SPG M37 好難用!但打中人,都幾high high 下!扣好多!
M37 正野來....炮準彈又多, T3 SPG最好中用.

點解D人可以打緊果時睇到其他玩家既win rate?

除左SPG 其他車都換曬Tracer......

剛剛 IS 個 gunner 比Leopard 用機槍打死

引用:
原帖由 azraelwing 於 9-3-2013 15:29 發表
8.4又一新發現?! XD
玩左年幾 而家先玩訓練.
我都係.....

IS3 向下射角超細....好唔慣.

SU-100Y 太野火...SPG 都會招呼佢先.

引用:
原帖由 Vindicator 於 29-3-2013 12:18 發表
有無師兄玩spg??
有玩德, 俄SPG.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-4-2013 02:00 發表
仲係儲得個60萬,但要買三架8級車(2,500,000x3)...

情與義....

KV-3又慢,支炮又神經刀,又吾係好防彈
KV3 係火柴盒.....好易起火, 同crew 易死傷.

引用:
原帖由 jackieyue 於 7-4-2013 14:44 發表

易起火好似係蘇聯車既"特色"......明明起火率係比人低, 但成日都見到人燒死......
係丫TIGER 20% KV3 15% 但係KV3 燒到丫媽都唔認得.
用柴油比氣油易起火....真係吹漲.

引用:
原帖由 azraelwing 於 27-4-2013 13:37 發表
新MAP 只打過一次 我果次係右邊開始 走 A0果邊條路
對面超好守   我方多數都係 橋低死  佢地 只需一架係到睇水 就可以由 幾個位打過黎  果邊冇得攻
應該要靠 下面 果條路?
我打過一次左邊開始...攻都好好攻.

Prokhorovka. Encounter mode 下邊開始果邊一搶到出頂基本上赢左一半....

引用:
原帖由 nec338 於 8-5-2013 19:49 發表
用我長88架
T29個死人頭有275MM裝甲阿 正一死大頭怪嬰
T29-34 個炮盾無敵 就算T10 TD'S 都未必穿, 角度OK 的話打上面個蓋啦. T29 & 34 個蓋特別大用長88 唔難打中.

發新話題