發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 sunny2014 於 15-12-2012 18:23 發表

咁神奇?枝野應該有成198穿深架喎…
對好多德車都唔係好得
好似e-75,e-50,e-100正面根本打唔入
好多9 10級都打唔入
對同級車都好d
今日全日都入正d 9 10級場

m3 lee真係只好當td用
可惜果時唔識用td
架m4就好玩啦
我宜家玩到teir8 t32都仲留架m4搵銀

btw 升唔升m103好
其實由t29開始就好難搵銀
而且103炮塔裝甲仲薄t32咁多
得唔得嫁

又多個問題
su-100升su-152好定係su-100m1好?

引用:
原帖由 azraelwing 於 27-12-2012 20:11 發表

我反而係T29 唔知升唔升T32好喎..XD
佢同T29炮一樣 又大D機會入九 十級場...
M103 果D見D人都係當中坦咁玩.
我覺得佢機動力都唔差,身材都唔錯
其實支炮又唔係唔夠玩既

引用:
原帖由 azraelwing 於 27-12-2012 21:17 發表

要睇你 想走 火力 定 機動
兩架都係冇裝甲架啦..

我覺得SU-152條線比較有威嚇力.
我自己都冇升過十級車 我唔講咁遠..
T8.ISU-152 就用得十級炮.好吸引架
我呢..玩左陣紅軍TD線 玩左陣就覺得唔岩我 ...
喊出黎

引用:
原帖由 azraelwing 於 28-12-2012 17:44 發表

美國重坦一向都係 碰碰車勁架啦  邊到會有人同佢玩架....
身材同 加速度好似好勁囉..打伸縮唔錯..
有閒錢先...

而家我想衝 TIGER P 先  
NA 官方出左 1月1X號 有半價
我而家仲係5 ...
我成日同人玩碰碰車嫁

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-12-2012 23:33 發表
見到T29,T34,Tiger.TigerII 直頭火滾,122 D5T正面打吾穿

有乜7級以上各車弱點圖

美佬坦克設計太卑鄙

我覺得俄系好X廢
基本上t29 t32 t34直爆車頭都入

教打is3
http://wotguru.com/weak-spots-guide-is-3/
我打開3,4,5區

我覺得以8級車黎講(用t32打)
tiger2同kv4已經係最難打

引用:
原帖由 oliver1997 於 31-12-2012 01:33 發表
我買左金車T14黎打J
留番d錢買其他好過
我m4用105炮單挑都嬴過佢幾次

引用:
原帖由 derek8402 於 31-12-2012 02:44 發表
單緊, 太遲玩會吾會俾人屈爆機
其實唔會
遊戲有自動平衡,新仔車就點都係同新仔車打嫁啦
(係新仔車咋,可能有人老手扮新仔嫁)
慢慢玩下就學到人點玩
之後就上手嫁啦

其實tiger p真係難打過tiger

引用:
原帖由 jackieyue 於 31-12-2012 12:39 發表

T14...差就肯定唔係差, 好又好似算唔上, 我只係覺得以金車黎講佢唔太值, 仲有其他好玩過佢

話說英國佬架TOG II真係......雖則又長又慢, 但HP多到嚇死你, 玩SPG打極佢都未死......
係tier 6、tier 7 game玩Lake ...
已改

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-12-2012 13:39 發表
\

太邪太邪,T29/T34太難打,到到試勻,耳仔同頂先扣到血.佢地當我狗咁打

心灰意冷
我用t29果時都係sm IS嫁
鬼叫佢打我唔入
我又下下穿佢咩

引用:
原帖由 Vindicator 於 31-12-2012 14:03 發表
法國鴨仔
圓碌碌

http://uptow.net/p45
m4 105mm HE一炮88

發新話題