發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 nec338 於 9-5-2013 08:46 發表
同一水平線T29個蓋好難打加 可以的話我打個前面快低板
所以話角度OK先打, 唔得就縮. 而且T29 知道自己前TURRET 厚, 好多時會迫過來. 只要佢出 就可以引比隊友打.

引用:
原帖由 nec338 於 13-5-2013 22:14 發表

但我諗 應該沒人會去撞鼠式
一定有...我用KV 系列都成日有D 車仔撞過來自殺, 大把人唔用惱.

難怪8.5 REPO MAN MOD冇左著彈計時, 不過冇咩所謂自己計1 SEC. 大約400M 都可以.

都唔知攪咩...WIN CHANCE 52% 53% 果D差唔多一定輸...48% 49% 果D 多數贏....
係咪對面WIN CHANCE 來嫁.

引用:
原帖由 jackieyue 於 1-6-2013 18:47 發表
琴晚玩冇留意到, 今日仔細睇下, What the Hell!??

SPGs 比人nerf 到...... d accuracy, Aiming Time同rof發生咩事......
d 手感完全唔同哂, 要重新上手過......
D傻仔成日話SPR 屈機....所以咪nerf 到咁囉.

引用:
原帖由 sunny2014 於 1-6-2013 21:22 發表

老實講
唔睇數據我用落根本唔覺得有nerf accuracy
aiming time除咗射界特別細嘅之外分別唔大
reload係有nerf到但唔至於話玩唔落
nerf accuracy 應該對中小口徑SPG 影響比較大, 200mm 以上唔直接擊中都可以做到4-500 dmg. 150mm 以下打唔中就好難做到dmg.
btw 8.6 camo 同camo net 有加成, 再加上crew camo skill 會唔會好多incisible tank?

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-6-2013 07:17 發表

唔關事
我試玩M55同BC155.55果時大部份都係直擊
只有打移動目標先會打出濺傷
miss幾乎無

有人試過JE-100有草有網有迷彩
唔開炮可以到271米先被發現
camo skill反而效果唔大
全部100%都只係再少咗10 ...
我試過用IS3 (冇傷commander)情況下TYPE 59 在A8 草叢(我見到佢走入去), 我在B8 佢不停開炮打我竟然都spot 唔到佢.....果似勁深刻

引用:
原帖由 nec338 於 6-6-2013 17:58 發表
我琴晚見到D好殘忍架事
我見到架好可憐的IS-8好天真咁過緊馬路
1秒後佢架生命就俾死神帶走左啦

佢1700血俾架FV215b一炮就無晒
FV215b支炮會唔會強左D呢
強就好很強...所以太吸引炮火....呢架野好少見到完場都仲建左.

有冇人覺得6 SENSE 反應慢左? 有時用SPG 都未閃燈已經比人打中....

引用:
原帖由 zetaleong 於 7-6-2013 13:23 發表
6 sense要俾人spot既3秒後先有燈
係喎剛上WOT WIKI 睇先知....8.5 改左3秒? 以前好似冇咁耐...

引用:
原帖由 Vindicator 於 8-6-2013 13:40 發表
好緊張....
架is3行到禁近都無被發現
不過原來is3視線禁差???
http://holland.pk/1EKn
KV 用IS 系列都係盲的.....

轉玩美國線, M3 Lee 果然同傳聞一樣廢.....

引用:
原帖由 zetaleong 於 15-6-2013 16:49 發表
M3lee你當TD用會好D
理論上係....或者話只可以當TD 用, 行先一定比人秒...果D 105 Hetzer 或者M4 都一炮就收我皮.
差2千幾EXP. 上M4 已經頂佢唔順...儲free EXP. 算了.

引用:
原帖由 azraelwing 於 16-6-2013 22:58 發表
我覺得M3 LEE 炮都幾準架喎.
問題只係
行得慢
轉向差

大舊

之麻...
可能GUNNER 未到100% 啦. 理論上.41 ACCU. 應該唔差.
不過佢冇機會上100% 了

嘩!! 依家有D Bot 識行識走中彈仲會還擊..........

發新話題