發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 jackieyue 於 1-1-2013 20:24 發表

枝105mm好唔好用?? 我而家用緊76mm, 諗緊開唔開埋佢好
正野

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-1-2013 01:09 發表
8.2要求電腦要幾勁?
係wiki copy出黎

CPU: 2.2 GHz
    RAM: 1.5GB for Windows 2000/XP, 2GB for Windows Vista/7
    Video: GeForce 6600GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c
    HDD: 3.5GB
    DirectX 9.c
    Internet Connection: 128Kbps

中國車已經玩到M5A1

所以我真係覺得T32好好
只係支炮差d

引用:
原帖由 zetaleong 於 30-1-2013 10:39 發表
英國車好多血…
架TOG食左我二十幾炮都仲未死
我支m4珍寶就死係佢手下

引用:
原帖由 azraelwing 於 6-2-2013 00:50 發表

買小小點都要.
基本上拆裝備唔洗煩

用金最好就
車庫半價
1\3\7 日P帳半價 + 有自己車收入增加活動先開

如果你特別中意某D金幣車.最好買8級囉.

雖然對好多人黎講玩GAME要比咁多錢係那個左 ...
金車我剩係覺得Type 59同T34好
好可惜Type 59已經無得買

T29玩左勁耐
玩熟左先開始唔蝕錢
T32唔蝕多過3k 4k都偷笑呀宜家
不停用m4 su-85 同m5a1條數填佢
爆車維修12k 1k一粒普通彈 唔蝕就有鬼囉

引用:
原帖由 carl 於 10-2-2013 13:35 發表
BP 裝甲厚我用KV3 / KV1S 支122 正面好難打得入.
BTW 警長係咪都係tier 10 車?
唔係

引用:
原帖由 1233 於 13-2-2013 00:00 發表
Should I buy m2?
Thanks
M2MT?

引用:
原帖由 1233 於 13-2-2013 00:36 發表

yes US that one~
thx
正野
支72mm榴彈砲
一炮一架好鬼死爽

其實係咪無得convert experience嫁?

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-2-2013 03:33 發表

要用gold, 1gold = 25exp
首先你要轉換xp既車要係elite(已research所有裝備及後繼車輛), 之後禁右上既convert experience, 揀你要轉換exp既車同轉幾多, 咁你嗰d exp就會變成free exp架喇
又要gold

玩唔掂架M103

無玩大半個月
玩一玩頭都暈埋

T29 係tier7 有支tier8炮
車頭夠哂硬
以我自己黎講
T29上手的確係無係之前既車咁易
但用慣左真係架好好既車
重大缺點係炮彈好很貴
炮塔好大 好易成為目標
雖然要pen個炮塔側都唔係易 但要小心