發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

引用:
原帖由 jackieyue 於 9-3-2013 19:10 發表
唔知係我黑仔定佢宣傳得力多咗人玩, 呢排多左好多noob, 個個唔知做乜走哂去camp, 得返一兩個push......仲要嗌極help都冇人理......SEA、NA都係咁
美國而家有day off
SEA唔知邊度又有宣傳

引用:
原帖由 Vindicator 於 15-3-2013 22:46 發表
http://uptow.net/zKi
買左玩第一局就topgun
e架唔錯wo
玩落你就知有乜問題
我第一場都覺得呢架野好正
玩下玩下愈玩愈唔對路
尋晚打完夠15000xp上AT2即賣

引用:
原帖由 jackieyue 於 16-3-2013 13:21 發表

架Alecto用6-pdr好d定Howitzer好d??
我而家玩緊Valentine AT, 諗緊開唔開埋枝Howitzer先上Alecto
我就上左25磅多用途炮
起碼打細車果時有D用…

引用:
原帖由 azraelwing 於 17-3-2013 12:46 發表
你本身會唔會買幾粒 金蛋留低架?
如果會 就用25-pdr

6-pdr 雖然穿深高..但係太睇地形 同隊友
黑槍 黑得幾多下先.?

支3.7 又 超大圈(0.49哦)  起碼成員要有75%+ 先叫 有D用
25磅D金彈無X用
唔穿既都仲係唔穿
我只有帶銀幣AP+HE各30發
3.7吋打超遠程目標有用
但基本上打唔到移動目標
中距離戰自殺

引用:
原帖由 jackieyue 於 23-3-2013 01:14 發表

係睇你識唔識玩架啫...冇人叫你揸住架TD一馬當先衝上前線架嘛......
玩TD一開場應該先搵個有利位置, 用d草堆做cover, 等你d隊友幫你spot, 你就做sniping

不過玩TD有一樣係真既, 就係好靠隊友, 如是 ...
好多TD控場力隨時高過重坦
黃鼠狼、追獵者、三突、巨無霸、獵豹二、T82、T40、M8A1、SU-85B、AT2
我自己玩過既高控場TD已經有咁多架
前提係你要知點發揮你控場能力

三突同獵豹都好耐無打過一場好到夠出黎晒
呢場AT2今日既
聽日開始玩AT8

附件

24-3-2013 00:32

引用:
原帖由 fire23wong 於 24-3-2013 02:13 發表

AT8 對比AT2 雞左,一黎打多左Higher Tier,而且頭上面個腫瘤係一個好大既week point
反正佢無好似三突上四驅咁天堂跌落地獄我就覺得ok
不過上黎又睇到果枝短75真係想講粗口…

引用:
原帖由 fire23wong 於 24-3-2013 05:30 發表

佢AT line 最PK 係之前玩medium 同 Heavy 果D炮一枝都冇,明明基本上係同一枝野加個AT,射速快左但又要再升過
雖然就唔多make sense
但其實邊一國D車都係咁架啦
我最不滿都仲系果枝智障短75又要坑你成4000xp去

引用:
原帖由 fire23wong 於 25-3-2013 01:16 發表

枝75我都冇用到,一開始就save 左exp 上QQF17
可唔可以唔換履帶直上77mm?

要神其實而家係SU-122-44最神
Lowe同T34都要先有d戰略觀同技術
SU-100Y我到而家為止無見過有幾多架做到大事
88獵虎ok好玩但無乜賺頭
超潘只能夠蝦新手
IS-6同AT-15A垃圾
FCM50t要當中坦玩

引用:
原帖由 zetaleong 於 5-4-2013 12:14 發表

官方話未諗到放係邊個tier
我記得對上果次講到螢火蟲果時話會係銀幣六階

比較起黎其實我覺得單論駕駛手感隻偵察豹最好
仲好過Leopard1
有裝垂穩射擊手感一流
仲有試過同架同型車200米碰頭
兩架都行全速而我無停車就射中佢三炮
但我完全唔識得點用咁大架車偵察

而家有無人打緊PT2或者一陣會上去?
我有野想試下

引用:
原帖由 Dominic 於 6-4-2013 18:31 發表
IS6大家點睇?無premium打金彈可以翻本嗎?
垃圾車
有機會自己上測試服玩下就知

引用:
原帖由 zetaleong 於 6-4-2013 19:07 發表
剩打金彈想每場唔蝕錢都難…
金車打金彈唔一定會蝕

發新話題