發新話題

[Marui] Marui MP7 GBB

好似好正咁,不過都係等其他師兄報告先
(最起碼佢隻夾無KSZ炒都咁貴....)

友台ching報價: 名搶$2380,匣$300

Real gun size?

引用:
原帖由 abcd123 於 30-10-2012 21:09 發表
友台ching報價: 名搶$2380,匣$300
匣咁既價就正喇...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 faihk 於 30/10/2012 10:45 PM 發表
又有片睇喎~ 好似幾正咁~

http://www.imageislive.com/forum.php?mod=viewthread&tid=97742
直打TOP GAS冇問題, 正!

引用:
原帖由 061084 於 30-10-2012 23:20 發表

直打TOP GAS冇問題, 正!
打topgas有無問題呢D野要一段時間之後先知既....

引用:
原帖由 enochtam2 於 30-10-2012 23:28 發表

但係好多時都係有理無理打左爽左先算嫁啦~

引用:
原帖由 enochtam2 於 30/10/2012 11:28 PM 發表

我夠知LA,至少冇好似某D廠咁2匣即刻爆飛機!

Recoil spring唔夠力手拉上鏜好多時閉鎖不完全。

引用:
原帖由 carl 於 30-10-2012 23:47 發表
Recoil spring唔夠力手拉上鏜好多時閉鎖不完全。
e個可以去新田地彈弓鋪買條大力少少攪攪佢嗎?

引用:
原帖由 faihk 於 30-10-2012 23:49 發表

e個可以去新田地彈弓鋪買條大力少少攪攪佢嗎?
當然可以. 或者改弱少少槍頭個buffer 應該會好好多.

引用:
原帖由 faihk 於 30-10-2012 22:45 發表
又有片睇喎~ 好似幾正咁~

http://www.imageislive.com/forum.php?mod=viewthread&tid=97742
正, 有對比睇~
馬記後坐真係勁D, 個後準震到呢
尾段有D慢左
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

會唔會另有短匣出售?

發新話題