發新話題

正一敗家仔 MARUZEN APS-1 開箱

正一敗家仔 MARUZEN APS-1 開箱

真係正一敗家仔... 但係真係好想入到支APS-3 LIMITED版...

同支左輪比, 比佢重大支野~ !

引用:
原帖由 RCman 於 12-10-2012 00:16 發表
師兄你近期都係主攻短火力bor
長野太大支
但係無可否認短火係好有味道~

引用:
原帖由 rho837 於 12-10-2012 00:19 發表
邊處係敗家仔呀! 飲杯啦!
又鋼5.1中身又APS-1... 啱啱先搵到新工炸...

引用:
原帖由 billyjo 於 12-10-2012 00:24 發表
其實小弟都可痕呢支。。,, 但我攪笑地想用來打game。。,, 唔知有冇可能DIY到個hopup落去呢。。。,,
就咁睇個樣同VSR咁打, 可以考慮用馬記手槍管 + DIY類似VSR / AK HOP-UP座拉桿去改到有HOP-UP... 但係力量上E支野好似好細吓 ! 改又怕佢唔耐打...

引用:
原帖由 RCman 於 12-10-2012 10:10 發表
嘩!原來支APS-3 LIMITED版真係型到不得了
我比較鐘意LIMITED 2008 & 2012版囉...

引用:
原帖由 T-800 於 12-10-2012 15:42 發表

嘩!抄得好似下喎.....APS-3 LIMITED 的原版: STEYR LP 50 10M PCP 4.5MM PELLET Target Pistol(打世界賽都係用イ巨....)

HAPPY SHOOTING!
其實E支野洗唔洗有牌先買得收藏得嫁?

引用:
原帖由 T-800 於 13-10-2012 10:35 發表
APS-1跟APS-3最大不同之處係:一枝拉彈弓、一枝係單泵式.....,而gamo compact 亦係單泵式......

Happy shooting!
係唔係好似系張天堂會見到個支?

引用:
原帖由 T-800 於 14-10-2012 00:03 發表

係.....HK$1,8XX左右

HAPPY SHOOTING!
今日見過~ 玩膛線~

發新話題