發新話題

[Marui] 簡評馬記MP7A1 GBB

引用:
原帖由 terence820 於 5-11-2012 20:33 發表
Hot up 組前面有條彈弓,有兩粒黑色鏍絲鎖住,鬆咗就可以全組hot up從後取出
請問使唔使拆開條上骨先?或者不如我明確D咁問果兩粒黑羅絲要係邊個位拆?(已知位置,但之前好傻仔咁成個火控連hop up咁抽出黎分解......)
thx

引用:
原帖由 eric04 於 6-11-2012 01:46 發表

請問使唔使拆開條上骨先?或者不如我明確D咁問果兩粒黑羅絲要係邊個位拆?(已知位置,但之前好傻仔咁成個火控連hop up咁抽出黎分解......)
thx
我搵唔到有螺絲? 係邊度?

是日攜同上星期購入之MAR_I MP7 連4匣到_28耍樂.
全日使用猛_氣, 槍支暫未出現零件破損而不正常工作.
是日參與者使用各式槍種. 有高中低頻AEG, 亦有GBB.
光己開, 劣勢GAME(個人而言), 雖有血光之災, 亦玩得開心.

附件

17-11-2012 22:34

UNDER DEVELOPING

唔知邊間廠會出補品飛机呢?建議把内部的45°倒角改做大一點的"R"角會好好多

引用:
原帖由 於 17/11/2012 10:34 PM 發表
是日攜同上星期購入之MAR_I MP7 連4匣到_28耍樂.
全日使用猛_氣, 槍支暫未出現零件破損而不正常工作.
是日參與者使用各式槍種. 有高中低頻AEG, 亦有GBB.
光己開, 劣勢GAME(個人而言), 雖有血光之災, 亦玩得開心 ...
個支係唔係蔡司鏡?

咁快爛飛機??
請問支馬記MP7落場穩定嗎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 21# 的帖子

小弟還未落場......

回覆 21# 的帖子

識朋友每日top gas操幾匣
兩星期
飛機陣亡

引用:
原帖由 kai_matt 於 19-11-2012 10:07 發表
識朋友每日top gas操幾匣
兩星期
飛機陣忙
  即係頂唔到topgas??
我把KSZ每星期操幾匣2個月了(topgas), 暫時都仲建在...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 24# 的帖子

呢把嘢打得top gas ge
唔知佢操得太恆定手風唔好
飛機耳仔斷咗

引用:
原帖由 king6 於 19-11-2012 09:11 發表
唔知邊間廠會出補品飛机呢?建議把内部的45°倒角改做大一點的"R"角會好好多
我隻飛機同你一樣既爆法
落槍街問晒咁多間都話未有補品
暫時要神台一陣

我落場果日淨係下晝都唔只打左廿匣…

我無恥地扯了
真係好正咁 , 好想把玩一下 !

引用:
原帖由 061084 於 2012-11-19 09:17 發表

個支係唔係蔡司鏡?
400蚊貨仔不值一提

剛剛搵到, marui mp7a1 barrel分解教學

http://blogs.yahoo.co.jp/ww_aero333_ww/folder/1219828.html

發新話題