發新話題

[Marui] 簡評馬記MP7A1 GBB

引用:
原帖由 terence820 於 3-12-2012 15:03 發表
之前用支7" sr16 e3打cpb
宜家轉mp7~因為mp7匣輕過m4匣多多
Mp7仲有射程遠及高連發速度的優勢
mp7匣輕過m4匣...ching支sr16e3係gbb泥?

回覆 46# 的帖子

係gbb...平時玩開一槍八匣,所以匣的重量分別好大

引用:
原帖由 terence820 於 3-12-2012 20:22 發表
係gbb...平時玩開一槍八匣,所以匣的重量分別好大
...八匣就算玩'鉤多'都好似多左d

回覆 48# 的帖子

30x8都係得240。。。玩彈弓匣計返得兩隻
不過今日問明搶掂話月中應該有mp7原裝飛機

引用:
原帖由 terence820 於 3-12-2012 21:07 發表
30x8都係得240。。。玩彈弓匣計返得兩隻
不過今日問明搶掂話月中應該有mp7原裝飛機
mp7匣係40rd的

引用:
原帖由 czt610 於 3-12-2012 21:13 發表

mp7匣係40rd的
人地講緊M4匣

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2012 11:43 發表
小弟用PTW比較, 係因為PTW 起動好快, 接近gbb
trigger行程亦短, 準度射程又好又穩定, 120rd匣, 打單發cqb非常好用
ptw就較為長左d, 重左d, 換手慢一d (以10.5"管計)
所以marui mp7同ptw cqbr我會揀mp7

但如 ...
你咁講完, 我已經覺得我無籍口唔去買枝MP7
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 ayaka 於 2012-12-3 11:53 發表

簡簡單單加支aimpoint t-1/ zeiss z-point

或者navy seal setting
http ...
簡單X2

附件

4-12-2012 01:37

UNDER DEVELOPING

多謝師兄提點

引用:
原帖由 於 4-12-2012 01:37 發表

簡單X2
蛇兄!
想問下對準星FLIP起後會唔會比個Z-POINT遮到?

引用:
原帖由 ayaka 於 2012-12-4 13:25 發表

蛇兄!
想問下對準星FLIP起後會唔會比個Z-POINT遮到?
pancake兄,對摺sight摺低就已經同紅點同軸,乜都唔洗set. 反起黎張相已經有版你睇…

UNDER DEVELOPING

師兄門
小弟也買了TM MP7 GBB
但入134a打幾發就好似漏 晒D氣出來
有人教加20%Topgas 情況就好少少 可多打幾發
請問用134a的師兄有此情況嗎?
謝謝!

引用:
原帖由 firefire 於 29-12-2012 09:10 發表
師兄門
小弟也買了TM MP7 GBB
但入134a打幾發就好似漏 晒D氣出來
有人教加20%Topgas 情況就好少少 可多打幾發
請問用134a的師兄有此情況嗎?
謝謝!
今時今日仲有人叫其他人玩“溝氣“………

引用:
原帖由 小鬼182 於 29-12-2012 13:11 發表

今時今日仲有人叫其他人玩“溝氣“………
無知一問, 溝氣會唔會加到支槍既能力值?

同埋有冇咩魔法既效果架
我生得聰明得罪你咩!!!

請問係咪局用topgas?

發新話題