43 123
發新話題

[認真] 非走不可,點解要咁趕我走?!

其實搵份幾千既part time已經夠大學生活自立(Given 淨係食住行,唔蒲,唔水電差餉)
我表姐單身排左幾年派到單人房,排特快公屋
依家個個都識呢個方法就無用了
有如之前扮住公屋厄綠表

引用:
原帖由 enochtam2 於 12-11-2012 22:07 發表

依家凶宅都無得你揀呀.....
CU sh ho 個宿費同其他hall差唔多姐....

睇你個roomate係點姐
我個fd 12點就瞓覺覺豬
宿費一樣,但係Motel同五星酒店之別,知shho有幾新淨啦

引用:
原帖由 潛陣水 於 12-11-2012 22:32 發表
其實搵份幾千既part time已經夠大學生活自立(Given 淨係食住行,唔蒲,唔水電差餉)
我表姐單身排左幾年派到單人房,排特快公屋
依家個個都識呢個方法就無用了
有如之前扮住公屋厄綠表
你表姐幾大先~!

引用:
原帖由 joey 於 13-11-2012 00:18 發表

你表姐幾大先~!
中女一名

雖然中女一名!但識得搵錢上樓!比好多中女smart好多!我見好多中女都重係冇腦成日買名牌大包圍駁有老闆級男友(其實班上岸麻甩佬)!

引用:
原帖由 rho837 於 13-11-2012 09:04 發表
雖然中女一名!但識得搵錢上樓!比好多中女smart好多!我見好多中女都重係冇腦成日買名牌大包圍駁有老闆級男友(其實班上岸麻甩佬)!
對~呢類人,小弟見得最多是護士同醫務所D女

引用:
原帖由 rho837 於 13-11-2012 09:04 發表
有鬼錢, 有錢唔洗拎單人公屋啦
之前衰過獲甘, 依家識翻身都抵讚, 人工高過公屋線少少架炸, 不過叫老細將多左果d現兜兜, 因為做sales!
依家都係成日發夢想搵好碼頭

看來男人要有本事(錢)
否則溝女變成禍及家人

引用:
原帖由 Lolanto 於 14-11-2012 00:55 發表
看來男人要有本事(錢)
否則溝女變成禍及家人

係樓主阿嫂唔得姐, 錦既仔都受
爆房錢都比唔起,學人溝女過人世

唉...我都唔明,佢地又唔係爆房,根據你地咁講上來係為解決性需要又唔成立

有人叫我守(死都唔走),有人叫我避(入到u即住hall),有人叫我退(讓間房出來訓廳)
我可能真係未拍過拖,叫我退果個叫我體諒佢,
依家搵地方住唔易
但拍拖一齊訓唔一定為扑
係要相處下
我真係r晒頭

唯有見步行步啦

襟兄弟, 帶條女上黎唔搞野齋訓, 都叫比足面了...
及野方面, 你估你蝕d定阿嫂蝕d
單人床放兩條友唔迫架咩

引用:
原帖由 潛陣水 於 14-11-2012 01:25 發表
襟兄弟, 帶條女上黎唔搞野齋訓, 都叫比足面了...
及野方面, 你估你蝕d定阿嫂蝕d
單人床放兩條友唔迫架咩
女U男D

你走左去hall,條女入黎!幾年後你畢業,你果半間房點算?

你畢業之後肯定自已有能力自立?(錢)

八掛問下?你大老有錢結緍?

43 123
發新話題