21 12
發新話題

[認真] 班友前世未見過女咩, 失禮到呢....

班友前世未見過女咩, 失禮到呢....

星期五晚去咗Iron Sky個首影, 佢哋免費派飛比人著軍服入去, 於是就成班人入去玩....

咁宜家呢啲活動都實有請D model返嚟幫手做吓宣傳比人影吓相, 咁走埋去合照都好正常

但係當日好多同好一見到呢幾位model, 即刻餓狼上身,衝埋去影, 最失禮係個個啲表情笑到咸咸濕濕好鬼猥瑣.........喺backdrop影到阻到大會班大導影相..................

老實真係好鬼肉酸.......大家一齊著住軍服, 喺呢D場合大會當咗我同班餓狼係同一班人.............自己真係覺得好瘀...........

搞到玩軍服的都是痴漢咁

有靚女o靚毛!Why not! 再大膽啲問佢係邊間公司有必要call佢出job!

不過玩uniform就.....各人各人啦!我就唔飲呢纇茶!

我在 cocktail party 門口取了戲票就走了 ...
Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

我一直不覺女+軍服有乜關係.

有痴漢,靚毛才有存在價值

無圖無真相

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 22-11-2012 21:34 發表
無圖無真相
你要咩圖??

可能我自己太多心啦......大家一齊著住軍服, 在場其他人一定認為係同一班人.......班人痴漢得咁犀利.....搞到自己都好唔好意思...同覺得好無面............

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-11-2012 21:46 發表

你要咩圖??

可能我自己太多心啦......大家一齊著住軍服, 在場其他人一定認為係同一班人.......班人痴漢得咁犀利.....搞到自己都好唔好意思...同覺得好無面............
緊係當時既相啦

任何情況下,見到靚女都應該"收番條尾"
比D風度.咪以為著見玩衫去玩就亂黎

我返工見吾少.D女諗乜...吾駛講

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-11-22 21:46 發表

你要咩圖??

唔洗要我講到咁白下話...

UNDER DEVELOPING

上FB copy的

附件

29-11-2012 23:53

一般般,如果如樓主所說,o甘就急左D

相當普通,咁都要猴禽?

回覆 12# 的帖子

very ordinary wor....can pick up these in anywhere of MK la.....

21 12
發新話題