29 12
發新話題

短管AR原來幾得意

引用:
原帖由 loveless 於 4-1-2013 11:50 發表

早試過了, 奈何白點同塗層早已血肉相連
省銅膏都可以一試既, 但我驚勁得滯,再唔係試下用SILICON OIL 抹下佢丫, 我有D鏡頭有D RUBBER位起白, 用SILICON OIL 抹下佢就無晒
鵰。豹。狸。獅。狒

用立時新打臘先!
偽君子!永遠虛偽!

AR槍型就係咁深坑 , 短又得長又得中長又得超短又得,又多地方掛野
師兄好似仲有好多吋管AR, 不如分享下

引用:
原帖由 loveless 於 4-1-2013 09:24 發表

那是1991年面世的 Sun Project XP100. 手拉, 金屬身鋼司牙膠外管, 重1.2kg.
結構和後期的XP100R有點分別.  

真槍是Remington在1961年開始發售的XP100, 基本上是短版的40X, 再把手握/trigger前移至重心點.
...
病入膏肓...你送比我算la

膠身氧化???省銅水試下,我係你2000水砂再打白蠟

引用:
原帖由 gainax 於 4-1-2013 16:31 發表
AR槍型就係咁深坑 , 短又得長又得中長又得超短又得,又多地方掛野
師兄好似仲有好多吋管AR, 不如分享下

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-1-2013 17:40 發表
膠身氧化???省銅水試下,我係你2000水砂再打白蠟
我問得你老人家, 就梗係瀨晒野深層氧化,泡泡蘊含豐富礦物質及7種天然精華,直透內層纖維全方位省唔甩啦

托手踭

老實講如果插20rd閘都咪話吾靚仔呀

引用:
原帖由 ohnavi 於 4-1-2013 17:57 發表
老實講如果插20rd閘都咪話吾靚仔呀
冇平底匣o麻..有即插

引用:
原帖由 loveless 於 4-1-2013 18:03 發表

冇平底匣o麻..有即插
笠兄會無20閘?實在太令人驚訝了

引用:
原帖由 ohnavi 於 4-1-2013 18:13 發表

笠兄會無20閘?實在太令人驚訝了
我連PMAG都冇, 全部統一係STANAG...

引用:
原帖由 loveless 於 4-1-2013 18:28 發表

我連PMAG都冇, 全部統一係STANAG...
估你吾到

短小精幹。。。。好有殺氣

29 12
發新話題