發新話題

[Marui] AS SAI Glock 17

回覆 15# 的帖子

但係新呢款係靚啲wor

引用:
原帖由 kks_ice 於 18-1-2013 18:24 發表
woo!! where you buy it?? why so quick?!!
網上有得賣喇,但係預咗貴d。個grip一早整定,其他料齊,砌埋唔洗一個鍾。

引用:
原帖由 ussocom 於 18-1-2013 19:12 發表

網上有得賣喇,但係預咗貴d。個grip一早整定,其他料齊,砌埋唔洗一個鍾。
而家好似會出埋下身喎, 咁就唔洗自己攪啦

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2013 19:20 發表

真係?我望有人出好耐

引用:
原帖由 garyyanykw 於 18-1-2013 19:22 發表

真係?我望有人出好耐
我記得之前係某某faecbook到見到, 可能記錯

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2013 19:23 發表

我記得之前係某某faecbook到見到, 可能記錯
唔好呀,我手功差自己整唔到呀...

回覆 18# 的帖子

係咪真架

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2013 19:20 發表

有兩間都話會出,不過我接受唔到個樣,而且grip真係唔算難整,我諗我都係會自己整。

想請問個Thread protector 可以係邊到搵到??

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2013 06:53 發表
想請問個Thread protector 可以係邊到搵到??
That's det barrel + protector set. Got it in "d"hobby sometime ago.

引用:
原帖由 ussocom 於 20-1-2013 18:57 發表

That's det barrel + protector set. Got it in "d"hobby sometime ago.
Thank you
我見到吉打有鋼,不過個cap 麻麻地。

引用:
原帖由 jpg 於 26-1-2013 16:45 發表

Thank you
曾經有散賣。韓仔比吉打精美好多。

http://shop.ehobbyasia.com/deton ... 8c-gbb-14mm-cw.html

引用:
原帖由 jpg 於 26-1-2013 16:45 發表

Thank you
鋼有鬼用咩, 佢係一體管, 落唔到彈弓落去, 加埋本身重, 有機會跌管, 刮花條slide

所以韓仔條鋁管係好好多

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-1-2013 14:36 發表

鋼有鬼用咩, 佢係一體管, 落唔到彈弓落去, 加埋本身重, 有機會跌管, 刮花條slide

所以韓仔條鋁管係好好多
刮花條SLIDE??
SLIDE 裡面??
我有條鋼既, 又好似冇師兄所講既問題喎??
條SLIDE 裡面點都花, 因為俾我用沙紙執過...
我個FD 條鋁PGC 外管就真係花哂啦..

發新話題