發新話題

AK 木頭一碌

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-1-2013 10:10 發表
豬油想揾都難
豬油咪即是LARK...
去街市問豬肉佬話要d豬油渣得唔得ga
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Dave 於 23-1-2013 00:14 發表
小弟無ak ,想買碌鐵木身但又唔想玩gbb .. 玩嘜牌好呢?( ps. 窮人 )
唔熟AEG
話時話師兄響隔離台坐緊監?  發生乜事
每次入去, 都會發現又多幾個會員被禁, 真係頂瓜瓜

哇豬油呢D真係淺嘗即止就算了
以前D人, 例如我老豆, 真係可以半磚牛油加隻生雞蛋撈落碗飯食得不知幾過癮, 依家咪要食膽固醇藥o羅

補圖, 罐野是o甘樣的:

附件

23-1-2013 11:14

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 10:35 發表

唔熟AEG
呢度比講「鞋音」架化! .. 真係安貓貓...

有條新仔2012 年 10 月先「第一次同朋友打GAME好好玩.. 」

之後係咁出埋D 灌水POST.. 人家問國狗上彈不順,佢又話「國狗係咁」,

之後有人問機槍又話「邊有人用機槍,又重又冇用,用P90 加彈倉有 6000 發」

我話你點一雞六千.. 佢又話DIY 咪得,DIY 點整都得啦加大個倉.. ETC

總之好貓貓狗狗.. 我話佢唔好貓UP ,就係呢句「你唔識野拜托唔好九UP 當秘笈ok ?」 就:累計 3 次警告,您將被自動禁止發帖 30 天。

發表時間: 2013-1-21 04:08 PM
所在論壇: 一般討論區

操作理由: 粗口諧音

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

真係花腰...

我都係為左清淨尉藍既天空姐...

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 10:46 發表
以前D人, 例如我老豆, 真係可以半磚牛油加隻生雞蛋撈落碗飯食得不知幾過癮, 依家咪要食膽固醇藥o羅
元朗老鋪大榮華酒樓仲有乞E 兜白飯+ 豬油任唧!係好食!不過食過一次唔敢食,
我唔想後生雷雷玩血管閉塞

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 10:35 發表

唔熟AEG
近排賣左一堆雜不甩,又有錢敗家,身痕中,..

平平地想玩CYMA 唔知好唔好,木身淺色,金身似乎係鋁。1050 蚊 @ 地肉

玩爛唔痛果隻..

大槍款入面,我仲有G3 , MP5 , AK 未玩架

引用:
原帖由 Dave 於 23-1-2013 11:31 發表
如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。
嘻, 真要取得聯繫係比反清復明更難

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 12:05 發表

嘻, 真要取得聯繫係比反清復明更難
我都算係孫中山wor,不過取得聯繫不代表有反應

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 10:46 發表
無人叫佢日日過癮....

好多人都要食膽固醇藥,其實睇你有無運動

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 11:14 發表
補圖, 罐野是o甘樣的:
點解影罐野都野到水禾田咁,我D DIY就影到咁肉

引用:
原帖由 Dave 於 23-1-2013 11:31 發表

呢度比講「鞋音」架化! .. 真係安貓貓...

有條新仔2012 年 10 月先「第一次同朋友打GAME好好玩.. 」

之後係咁出埋D 灌水POST.. 人家問國狗上彈不順,佢又話「國狗係咁」,

之後有人問機槍又話「邊有人 ...
碎料la,我地呢度好多獄友ga

引用:
原帖由 Dave 於 23-1-2013 11:33 發表

元朗老鋪大榮華酒樓仲有乞E 兜白飯+ 豬油任唧!係好食!不過食過一次唔敢食,
我唔想後生雷雷玩血管閉塞
講時講! 又想去食! 之前冬到乜就去大榮話到食膶腸豬油勞飯! 正到.......

有冇發覺越來越多要炒臘腸的菜式, 臘腸出來係一pat pat, 一篤篤, 而唔係一塊塊

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-1-2013 15:18 發表

點解影罐野都野到水禾田咁,我D DIY就影到咁肉
單鏡 > 美圖秀秀 > dc > 手機 > 手震

發新話題