發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

我廿分喜歡UMP.....不過缺水
UMP係代表Y2K前的潮流指標,宣傳上大有我係win8,mp5係xp,你吾買我係你outdate的氣勢

佢係out左,不過,H&K有邊次不是敢於創新?UMP衰左,G36成功.

UMP當中好多外觀設計係劃時代的.你地要細味一下.
用.45為了對付有防彈衣壞人.911改變了一切.特種戰興起,對付的是軍人(所謂的恐怖分子).既有軟防彈衣,也有硬式防彈板.

滄海桑田呀

引用:
原帖由 JBL 於 9-2-2013 00:19 發表

可惜隻匣只可以入到25飛,單列式,失望.......
像真度極高.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:

入得多打唔哂或軟哂腳就意義不大, 望佢一雞清到25飛既氣化能力已經感謝
不如佢隻匣賣平d入多2隻玩仲好

引用:
原帖由 gainax 於 9-2-2013 12:34 發表

入得多打唔哂或軟哂腳就意義不大, 望佢一雞清到25飛既氣化能力已經感謝
不如佢隻匣賣平d入多2隻玩仲好
膠可能平少少呢

引用:
原帖由 T-800 於 8-2-2013 23:07 發表
個人覺得係現代SMG當中,UMP個設計真係好一般下:鎗身吾算細,隻匣太長......MP5系列好好多.....

HAPPY SHOOTING!
Agree, KRISS 已經可以做到UMP想做既野
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:

VFZ出單列式穩陣d喎...你睇MP5...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 matthong 於 9-2-2013 13:50 發表

膠可能平少少呢
友台有師兄報價HK 276一匣, 14F網us37.5
即2百中尾唔貴wo

引用:
原帖由 2slow 於 9-2-2013 13:53 發表

VFZ出單列式穩陣d喎...你睇MP5...
但咁攪法我一枝手鎗都多彈過佢喎

回覆 24# 的帖子

GBBR係咁架嗱… 一支馬記G18c加50rd匣都ko大部份GBBR….

引用:
原帖由 gainax 於 9-2-2013 15:23 發表
GBBR係咁架嗱… 一支馬記G18c加50rd匣都ko大部份GBBR….
手鎗加50 rounds匣唔掂喎我覺得, 好唔舒服, 我個fd就係用隻Hi-Capa長匣

引用:

我寧願佢單列式,

vfc GBB碎彈好大問題都出係佢地雙列式彈匣既槍款

攪到jam晒槍重頭痕
signature oversize

回覆 26# 的帖子

手槍當smg加長匣用小弟認為ok的, 當備用武器就無乜需要
佢無辦法, 雙排加量載彈又怕上彈易出問題, 又怕氣化支持唔到…x!!

回覆 29# 的帖子

最希望可以做到一雞清實槍彈數…
幾點放同2點放連扣就肯定唔軟腳

發新話題