發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

枝滅聲得個殼 未有綿係入面

引用:
原帖由 死硬利迷 於 9-2-2013 17:49 發表
枝滅聲得個殼 未有綿係入面
應該話響GBB既世界入面, silencer 係裝飾用, 就算有棉都做唔到消聲.

話說GHK嘅概念槍-G5都會係大約三月出了,價錢仲只係貴UMP二百蚊台幣,明顯是對着幹啦~~

回覆 9# 的帖子

totally agree

回覆 34# 的帖子

G5都係算把啦, 完全虛構GBBbox仲好過佢 , 要打得又有實物支持又唔貴既GBB大把選擇

6mm好似收喺護弓底,唔太肯定的說...

引用:
原帖由 JBL 於 9-2-2013 17:43 發表
豪華版發售時實槍,無6mm BB嫁.......

http://www.photo.zooserver.net/20130208/_DSC ...
普通版會有6mmbb?

引用:
原帖由 gainax 於 9-2-2013 19:56 發表
G5都係算把啦, 完全虛構GBBbox仲好過佢 , 要打得又有實物支持又唔貴既GBB大把選擇
拿拿拿~有傳G5入氣4秒就可以一full清匣lock bolt,如果屬實的話KSC都要行埋一邊,再者,G5完全係落場向,性能至上,以GHK來講可以話拿手菜,又有kit可以改,smg又得卡賓又得精準步槍又得,絕對係黑馬一隻~~

引用:
原帖由 gainax 於 9-2-2013 19:56 發表
agree, 對G5完全一d 期望都無
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

G5 就賣效能,但可惜個款老作,玩GBB 希望像真,但真又冇的確有D怪,呢支UMP 都可以考慮下
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 小鬼182 於 9-2-2013 20:17 發表

拿拿拿~有傳G5入氣4秒就可以一full清匣lock bolt,如果屬實的話KSC都要行埋一邊,再者,G5完全係落場向,性能至上,以GHK來講可以話拿手菜,又有kit可以改,smg又得卡賓又得精準步槍又得,絕對係黑馬一隻~~
你試下認真拎隻匣入4秒氣(用錶計時),
是但隊入一支槍打你可能會好開心。

回覆 39# 的帖子

其實而家13年唔係08年剛起步未穩定冇選擇,一雞清30飛再lock bolt/斷彈好多GBB都做到,
馬記,KVVA果d更加清整匣都可以, 唔明點解設計做槍要去到”專用落場模型工具”唔係人人接受到既地步,

以佢開發既內構,唔理長短行程定仿唔仿真, 簡單是但拎有實物既電槍殼,再改內構都可以做到打得既能力,
而家反而自己內外重新設計過一支, 呢邊借代果邊抄d無實物支持既GBB,重要係主打項目,感覺浪費左花既資源 ,
如果出係未有GBB既槍型到, 大家會唔會都有d意慾呢?

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2013 11:59 發表
其實而家13年唔係08年剛起步未穩定冇選擇,一雞清30飛再lock bolt/斷彈好多GBB都做到,
馬記,KVVA果d更加清整匣都可以, 唔明點解設計做槍要去到”專用落場模型工具”唔係人人接受到既地步,

以佢開發既內構,唔理長短 ...
淨係出枝full size mp7加$300左右ge甲都有排玩

引用:
原帖由 sealsman 於 10-2-2013 12:17 發表

淨係出枝full size mp7加$300左右ge甲都有排玩
MP7未來都有VVE&VFZ了, 我想佢出SIG556…

發新話題