發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2013 12:25 發表

MP7未來都有VVE&VFZ了, 我想佢出SIG556…
如果係偏門款 我就等跳殼shotgun la

唔知會吾會出UMP9 ,彎匣呢?
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 tf141 於 9-2-2013 15:27 發表

手鎗加50 rounds匣唔掂喎我覺得, 好唔舒服, 我個fd就係用隻Hi-Capa長匣
ksz usp match 29round per mag

引用:
原帖由 sealsman 於 10-2-2013 12:36 發表

如果係偏門款 我就等跳殼shotgun la
跳殼shotgun --> maruzen m1100
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-2-2013 00:23 發表

跳殼shotgun --> maruzen m1100
睇得唔打得
起碼出枝tanaka m870 ge質素 三千幾有parts就ok

引用:
原帖由 alvin155 於 12-2-2013 00:19 發表

ksz usp match 29round per mag
咁多@@

又多個理由去買佢啦

引用:
原帖由 sealsman 於 12-2-2013 00:46 發表

睇得唔打得
起碼出枝tanaka m870 ge質素 三千幾有parts就ok
Tanaka 870 was my target too
Too bad japan is banning tanaka from making such guns

回覆 46# 的帖子

講講下去到出shotgun好似越想越好
不過真係有廠出T記870系統, 交比井成或大蛇出好過, 全鋼內件係必要, 其次係鋼外件…
到時只怕一出即賣完

引用:
原帖由 gainax 於 12-2-2013 11:52 發表
講講下去到出shotgun好似越想越好
不過真係有廠出T記870系統, 交比井成或大蛇出好過, 全鋼內件係必要, 其次係鋼外件…
到時只怕一出即賣完
GKK出好過
起碼customer service好
marushin咁都ok la不過要打到top gas同金屬身

回覆 55# 的帖子

T記870內件唔係全鋼會唔耐玩,除左井蛇個價會比足料,其它牌子要再比錢又未必齊補品加埋會仲貴。。
總之會出就好,每個人心中總有支shotgun念頭
而家都係望望支UMP ,順便儲下錢繼續等下13年有咩GBB啱玩

引用:
原帖由 gainax 於 12-2-2013 19:10 發表
T記870內件唔係全鋼會唔耐玩,除左井蛇個價會比足料,其它牌子要再比錢又未必齊補品加埋會仲貴。。
而家都係望望支UMP ,順便儲下錢繼續等下13年有咩GBB啱玩
vfz full size mp7

引用:
原帖由 gainax 於 12-2-2013 19:10 發表
我對P90仲有一絲希望
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-2-2013 20:09 發表

我對P90仲有一絲希望
我都係...可惜完全冇音訊
縮縮北行鳥 =口=

發新話題