21 12
發新話題

[VFC] 真係來了...UMP

講HK系列GBBR第一時間諗起VFZ, 又愛又恨 ,2,3連發係AEG年代唔可以實用玩到, 係GBB到就無問題了 ,
生生性性設計新槍同管理好QC會係有出頭機會…
不過話說呢支又咁快出到 印像無幾耐之前得一條片 反而MP5K未有影…

引用:
原帖由 JBL 於 9-2-2013 00:19 發表

可惜隻匣只可以入到25飛,單列式,失望.......
入得多打唔哂或軟哂腳就意義不大, 望佢一雞清到25飛既氣化能力已經感謝
不如佢隻匣賣平d入多2隻玩仲好

引用:
原帖由 matthong 於 9-2-2013 13:50 發表

膠可能平少少呢
友台有師兄報價HK 276一匣, 14F網us37.5
即2百中尾唔貴wo

回覆 24# 的帖子

GBBR係咁架嗱… 一支馬記G18c加50rd匣都ko大部份GBBR….

回覆 26# 的帖子

手槍當smg加長匣用小弟認為ok的, 當備用武器就無乜需要
佢無辦法, 雙排加量載彈又怕上彈易出問題, 又怕氣化支持唔到…x!!

回覆 29# 的帖子

最希望可以做到一雞清實槍彈數…
幾點放同2點放連扣就肯定唔軟腳

回覆 34# 的帖子

G5都係算把啦, 完全虛構GBBbox仲好過佢 , 要打得又有實物支持又唔貴既GBB大把選擇

引用:
原帖由 JBL 於 9-2-2013 17:43 發表
豪華版發售時實槍,無6mm BB嫁.......

http://www.photo.zooserver.net/20130208/_DSC ...
普通版會有6mmbb?

回覆 39# 的帖子

其實而家13年唔係08年剛起步未穩定冇選擇,一雞清30飛再lock bolt/斷彈好多GBB都做到,
馬記,KVVA果d更加清整匣都可以, 唔明點解設計做槍要去到”專用落場模型工具”唔係人人接受到既地步,

以佢開發既內構,唔理長短行程定仿唔仿真, 簡單是但拎有實物既電槍殼,再改內構都可以做到打得既能力,
而家反而自己內外重新設計過一支, 呢邊借代果邊抄d無實物支持既GBB,重要係主打項目,感覺浪費左花既資源 ,
如果出係未有GBB既槍型到, 大家會唔會都有d意慾呢?

引用:
原帖由 sealsman 於 10-2-2013 12:17 發表

淨係出枝full size mp7加$300左右ge甲都有排玩
MP7未來都有VVE&VFZ了, 我想佢出SIG556…

回覆 46# 的帖子

講講下去到出shotgun好似越想越好
不過真係有廠出T記870系統, 交比井成或大蛇出好過, 全鋼內件係必要, 其次係鋼外件…
到時只怕一出即賣完

回覆 55# 的帖子

T記870內件唔係全鋼會唔耐玩,除左井蛇個價會比足料,其它牌子要再比錢又未必齊補品加埋會仲貴。。
總之會出就好,每個人心中總有支shotgun念頭
而家都係望望支UMP ,順便儲下錢繼續等下13年有咩GBB啱玩

睇哂內外相有誠意,有設計心思,只差在打唔打得同有冇小問題爆出,
同埋老老實實, 買VFZ都唔係為佢實用性而買,佢d GBB載彈一向係實槍彈數,要載彈多高性能實用SMG玩KSZ MP7&MP9好過,
買佢既野多是係因為高質感+超班仿真度前無古人,性能和實用性就唔好對佢有K牌果類高期望了,或自己優化實際d

引用:
原帖由 BTM-S 於 17-2-2013 11:13 發表
唔只呢2支吧,基本上支G36一樣有問題......佢過2千個價係包埋支滅聲.....其實相對黎講幾抵玩(以自HIGH黎計),但台仔果邊講到呢支野同GHK G5比後座力不值一提,好想知支G5後座力真係有幾勁
台個邊好多野只當參考,粉絲&咁多品牌廣告就知咩事

引用:
原帖由 hammer 於 17-2-2013 14:48 發表
未試過實戰已經有咁多結論出左黎
其實有幾多人會買..................
師兄你應該知V社第一批啲野架啦… 唔係限量唔洗咁急

21 12
發新話題